INTERVIU Penedo: „Avem șanse să trecem de spanioli”


Athletic Bilbao este unul dintre cei mai grei adversari pe care Dinamo putea să-i întâlnească jucătorii nu se sperie de basti! Jaime Penedo spune că abia așteaptă confruntările cu spaniolii. „Va fi ca un război pe o tablă de șah”, spune portarul panamez într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

– Jaime, are Dinamo vreo șansă s-o elimine pe Athletic Bilbao?
– Nu este facil să joci contra unui asemenea adversar, nici măcar într-un amical. Dar eu sunt convins că avem șanse să trecem de spanioli. Serios! Trebuie să gândim și să muncim pentru a o învinge pe Athletic.

– Experiența voastră în cupele europene este inferioară celei a adversarilor, lotul lor e evaluat la 117 milioane de euro, de 10 ori peste al lui Dinamo, deci…
– OK, am înțeles ideea. Împreună cu staff-ul tehnic, vom analiza fiecare punct slab al spaniolilor și cu siguranță se va găsi o fisură, o posibilitate de a le face rău. Totodată, vom face tot ceea ce este posibil ca ei să nu ne surprindă. Avem o echipă talentată, care poate surprinde pozitiv. În asemenea meciuri cu adversari redutabili trebuie să avem ordine pe teren, pentru ca adversarul să nu aibă posibilitatea să-și pună în lucru ceea ce are el mai bun. Va fi ca un război pe o tablă de șah.

– Cine crezi că reprezintă cel mai mare pericol pentru voi? Aduriz? Muniain?
– N-aș spune doar de Muniain sau Aduriz, pericolul poate veni din orice zonă a terenului, de la orice adversar. Și colegii mei sunt de aceeași părere, de aceea spun că e nevoie de disciplină.

– Startul de sezon din Liga 1 a fost pozitiv, ce șanse reale are Dinamo la titlu?
– Posibilități sunt, întrucât noi avem un lot foarte bun, grupul este unit. Personal, am continuat în România tocmai fiindcă eu cred în șansele la titlu.

Citește și:

Athletic Bilbao n-a reușit să o învingă pe Fenerbahce

-->
Previous Athletic Bilbao n-a reușit să o învingă pe Fenerbahce
Next Cât vor costa biletele la Dinamo-Athletic Bilbao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *