INTERVIU Paul Anton: ”Vom încerca să le facem viața grea!”


Mijlocașul lui Dinamo, Paul Anton, va fi mai mult ca sigur titular contra bascilor mâine seară. Fostul jucător al lui Getafe îi cunoaște foarte bine pe cei de la Athletic Bilbao și spune că va face tot ce este posibil ca echipa sa să meargă mai departe în preliminariile Europa League.

-Te întorci în Spania după puțin timp. Are nevoie echipa de mentalitate de învingător mâine seară?

În primul rând cred că ar trebui să arătăm puțin mai mult curaj pentru că am dovedit în meciul tur de la București că atunci când avem curaj, când credem în forțele noastre, putem să jucăm de la egal la egal cu o echipă foarte importantă din La Liga, din Spania, și putem să facem un rezultat foarte bun. Trebuie mâine să dăm dovadă de încredere, de curaj și să avem o mentalitate de învingător.

-Meciul de mâine seară este cel mai important din cariera ta?

Mâine într-adevăr este o partidă foarte importantă atât pentru noi cât și pentru Dinamo, pentru istoria acestui club, personal, am avut soarta și oportunitatea de a juca partide foarte importante dar și aceasta va avea locul ei și sper să rămân cu o amintire frumoasă.

-De ce va fost teamă în prima repriză și ce s-a schimbat în a doua repriză a meciului tur?

Nu pot să spunem că ne-a fost teamă, au jucat și ei, suntem conștienți că Athletic Bilbao este o echipă mult mai valoroasă, noi plecam cu șansa a doua și probabil acest lucru ne-a apăsat, dar eu cred că după ce am primit golul s-a schimbat total fața jocului, am fost echipa care am dominat, am fost primii la minge, care am avut inițiativă și în repriza a doua am prestat un joc foarte bun.

-Simțiți că vă puteți califica?

Vom da totul, vom încerca să le facem viața grea și să ne calificăm. Sunt convins că cei 11 care vor intra și ceilalți care vor juca din postura de rezervă vor avea o atitudine potrivită și vom face totul să ne calificăm. Impactul va fi unul pozitiv pentru toți.

-V-ați pregătit și pentru eventuale penalty-uri?

Încă nu am ieșit la antrenament. (râde) Suntem pregătiți pentru orice. Este o rundă eliminatorie și știm că se poate termina după 90 de minute, 120 sau penalty-uri.

-Care jucător vi se pare cel mai periculos de la Athletic Bilbao?

Forța echipei Athletic este grupul.

Citește și:

Dinamoviștii, aproape de a semna cu un jucător care poate juca fundaș stânga!

-->
Previous Mircea Lucescu, noul selecționer al Turciei
Next Romera: ”Ne vom folosi de armele noastre”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *