INTERVIU Paul Anton: ”Ei nu sunt mândri de ceea ce au făcut”. Cum s-au scuzat petrecăreții


Închizătorul lui Dinamo, Paul Anton, a vorbit despre meciul cu Gaz Metan Mediaș de mâine dar și despre situația tensionată de la echipa din Ștefan cel Mare. Din nefericire el a recunoscut din postura de căpitan că apele sunt tulburi.

– Paul, cum este să conduci echipa din postura de căpitan în aceste momente grele din viața echipei?

Nu e o perioadă bună la noi, cu siguranță, voi încerca să adun echipa, am vrut mereu asta, iar băieții au același gând cu mine. Suntem concentrați să facem lucruri bune.

– Petrecăreții și-au cerut scuze în fața echipei?
S-au discutat deja. Și-au cerut scuze din primul moment ce s-a aflat, acum suntem concentrați pentru meciul de la Mediaș și ne dorim victoria. Suntem pregătiți, gândul ne e doar la partidă și la cele 3 puncte. Ăștia suntem, trebuie să fim împreună și la bine, și la rău. Să dăm dovadă că suntem caractere, să scoatem echipa și să avem rezultate bune. Cu siguranță, ei nu sunt mândri de ceea ce au făcut și regretă.

– Există riscul să pierdeți play-off-ul?

Mai sunt destule etape, nu e un loc care să ne facă cinste. N-a fost un sezon care să ne facă cinste. Sperăm să arătăm o altă față de la meciul cu Mediaș.

– Care ar fi principala problemă la Dinamo acum?

Momentan, rezultatele. Jocul n-a funcționat, n-a arătat ceea ce trebuia. Dar la Botoșani trebuia să batem. Poate dacă nu ratam mult în startul meciului cu Viitorul…

– Au fost oameni de fotbal care au spus că au fost și înainte beții

Sincer, nu știu nimic, dacă ar fi existat, știți cum e la Dinamo, s-ar fi aflat imediat! Nu mai trebuie să fim influențați de lucruri din afară, de ceea ce apare. Noi trebuie să îndreptăm lucrurile prin evoluții bune pe teren.

– A fost atmosfera mai apăsătoare în ultimele zile?
Nu putem spune că lucrurile sunt roz. A fost urât și din cauza rezultatelor. Cum e frumos când ai victorii. Acum, ne gândim la meciul de mâine, putem repara și atmosfera, și tot.

– Va conta absența lui Adam Nemec?

Nu doar a lui. E atacantul care a jucat cel mai mult, se va resimți absența lui, dar ceilalți colegi vor suplini absența lui. Am încredere și-n Rivaldinho, și-n Bokila. Trebuie să conștientizăm că partida de la Mediaș este extrem de importantă.

– Fanii crezi că vor mai rămâne alături de echipă?

Nu știu, dar eu știu că suporterii au fost mereu alături de echipă, mai ales în momentele grele. Normal să ne mai critice, întrucât nu avem rezultatele pe care noi ni le dorim. Trebuie să acceptăm critica. Noi, echipa și fanii, să fim o familie.

-->
Previous Katsikas: "E puțin lipsă de respect"
Next Cum crede Elhamed că va fi viitorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *