INTERVIU Palic: ”Este greu”. Ce va FACE de la vară


Nu este ascuns faptul că Florin Bratu a spus de când a venit ca principal în Ștefan cel Mare că vrea să-l pună pe picioare pe Antun Palic, care mai are contract și sezonul viitor cu Dinamo, dar din cauza unor accidentări ar putea să-și încheie înțelegerea la vară. Totuși, acum el spune că este apt și își dorește să continue în ”HAITĂ”.

-Cum sunteți înaintea derby-ului din play-out cu FC Botoșani?

Suntem bine, dăm 100% la antrenamente, toți încercăm să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului. Mă gândesc doar la ceea ce am de făcut la meciul de mâine, nu mă gândesc la ce am făcut în trecut.

-Este greu pentru tine să nu fii în primul 11?

Da, normal că pentru fiecare jucător este greu, eu încerc să dau totul la antrenamente, normal că mi-aș dori să joc mereu dar în fotbal nu este mereu posibil să se întâmple asta, așa că trebuie să te pregătești și să aștepți șansa ta să intri și să joci cât mai bine.

-Acum ești ok din punct de vedere fizic?

Da, acum totul este în regulă. Eu sunt apt de joc acum dar nu știu dacă voi fi în primul 11. Asta este alegerea antrenorului.

-Este posibil să vă relaxați după ce echipele din play-off vor intra în vacanță și voi veți mai avea meciuri de jucat?

Noi învingem și facem o treabă bună în play-out, cred că echipa este mai concentrată și cred că e foarte atentă la următoarele jocuri și  vom fi profesioniști până la sfârșit.

-Există vreo șansă să continui cu Dinamo și din vară?

Vom vedea la finalul sezonului ce va fi. Mai sunt încă șase meciuri, trebuie să ne concentrăm și să dăm totul și apoi vom vedea ce decizii se vor lua.

-->
Previous Ce spune Bratu despre venirea lui Marius Niculae la Dinamo
Next INTERVIU Andrei Cristea mărturisește ce și-ar dori pentru Dinamo. Ce ar face dacă ar mai avea ofertă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *