--> -->

INTERVIU Pablo Cortacero, despre jucători, arbitri și Contra. Mesaj pentru fani: ”Răbdare”


-->
Pablo Cortacero a ținut să lămurească din Spania situația de la Dinamo, care a ajuns deja la trei înfrângeri consecutive și este pe locul 14 în clasament, cu doar 5 puncte acumulate. Noul patron al lui Dinamo consideră că greșelile de arbitraj au influențat mult rezultatele echipei și îl asigură pe Contra că are parte de tot sprijinul său, iar jucătorilor le transmite că așteaptă mai mult de la ei.

INTERVIU Pablo Cortacero, despre jucători, arbitri și Contra. Mesaj pentru fani: ”Răbdare”

Domnule Cortacero, ce părere aveți despre meciul cu Universitatea Craiova?

Sunt dezamăgit atât de rezultat, cât și de maniera de arbitraj. Dar nu vreau să neg ceea ce este evident, că echipa ar fi trebuit să dea mai mult pe teren aseară. Cu toate acestea, dacă stați și calculați, din punctul meu de vedere Dinamo a pierdut 6 puncte din cauza erorilor de arbitraj.

-Că veni vorba de arbitraj, de ce credeți că se întâmplă asta doar împotriva lui Dinamo?

Pentru că din păcate am moștenit multe lucruri negative odată cu cumpărarea clubului. Aceste probleme vin din cealaltă epocă. Ceea ce mă surprinde este că totul este contra lui Dinamo. Sunt lucruri pe care îmi este greu să le înțeleg. Noi am avut controlul partidei dar jucătorii s-au deconcentrat după primirea acelui penalty. Ceea ce pot să asigur este că vom face tot ce este necesar ca arbitri de acum să ne trateze cu respect, nu vrem favoruri, dar nu se poate ca jucătorii noștri să fie ținuți, împinși și să nu se dicteze nici fault și noi să primim un penalty atât de ușor.

-Dar jocul v-a plăcut?

Nu, dar trebuie să înțeleagă toată lumea niște lucruri. Nu eram campioni nici când am bătut cu 3-1 și nici acum nu suntem echipă slabă că am pierdut niște meciuri. Suntem preocupați, nervoși chiar de ceea ce se întâmplă, dar trebuie să fim conștienți că această echipă este construită de câteva săptămâni, sunt 14 jucători noi, majoritatea care vin din alte țări, cu o altă cultură, au nevoie de timp de adaptare pentru a da ceea ce este mai bun.

Mesajul meu pentru jucători este că și în aceste condiții, aștept mai mult de la ei și sper că cu Sepsi va fi bine și echipa ca un tot unitar va da mai mult, va fi mai concentrată decât în meciul cu Craiova.

-Suporterii v-au cerut să-l demiteți pe Cosmin Contra, aveți un mesaj pentru ei și pentru antrenorul lui Dinamo?

Eu am încredere totală în Contra, dar evident că rezultatele trebuie să vorbească. Ceea ce știu este că se muncește foarte bine la echipă și că atât el cât și directorul sportiv și tot staff-ul tehnic și-au făcut treaba. Tot ce s-a întâmplat vine și pe fondul unei săptămâni în care s-au scris multe minciuni în presă despre bani și poate că și asta i-a făcut pe jucători să fie destabilizați. Dar să fie clar, noi suntem serioși din toate punctele de vedere și asigurăm toate condițiile ca Dinamo să fie sus, acolo unde-i este locul.

Mesajul meu pentru suporteri este următorul: Răbdare, răbdare, răbdare. Nu putem ca după fiecare înfrângere să cerem demisia lui Contra, mai sunt multe puncte puse în joc și sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul.

-Și totuși, ce se întâmplă dacă Dinamo nu se califică în play-off?

Nici nu vreau să vorbesc despre asta. Dinamo trebuie să fie în play-off. Echipa asta este construită ca să fie în play-off! Avem un lot foarte bun și eu sunt convins că vor veni rezultatele bune într-un timp cât mai scurt. Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren.

Citește și:

Ciprian Marica, adevărul despre contactul cu investitorii spanioli

-->
Previous Ciprian Marica, adevărul despre contactul cu investitorii spanioli
Next Marcos Rubino, șeful Academiei Dinamo: ”Pablo ne-a spus că trebuie să facem istorie aici” INTERVIU EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.