--> -->

INTERVIU Noul căpitan al dinamoviștilor: ”Le-am spus că trebuie să ducem Dinamo sus”


-->
Noul lider al ”câinilor”, Paul Anton, a vorbit despre schimbările care au intervenit la echipa din Ștefan cel Mare în ultima perioadă, despre ce înseamnă banderola pentru el, dar a avut și un mesaj pentru cei care spun că de acum dinamoviștii vor avea jucători mai mulți convocați la echipa națională.

-Cum te simți în noua postură de căpitan?

Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, mesajul meu și înainte de derby pentru băieți a fost să dăm dovadă în teren că suntem 11 căpitani, că suntem o echipă adevărată, și să reușim să ducem Dinamo sus pentru că vedeți și voi ce suporteri minunați avem care sunt alături de noi și din păcate le suntem puțin datori. Într-adevăr, să fii căpitan la Dinamo e o responsabilitate foarte mare.

-Vă mai gândiți la titlu?

Noi avem încredere. Cu sistemul asta când se înjumătățesc punctele, odată intrați în play-off, principalul obiectiv, vom avea șansele noastre. Ați văzut că anul trecut ne-am luptat până în ultima etapă. Dacă băieții erau atenți la Craiova jucau cu titlul pe masă cu șanse mult mai mari.

-Crezi că acum Cosmin Contra o să convoace mai mulți dinamoviști?

Eu nu știu de ce se discută prea mult pe tema asta, credeți că la Dinamo nu sunt jucători care să merite la echipa națională? Eu zic că sunt. Suntem jucători cu valoare și avem și noi șansa noastră ca ceilalți. Important este să avem o formă bună și sunt convins că Mister Contra își va alege lotul după forma jucătorilor, nu după emblemă sau culori.

-Cum crezi că va fi meciul cu Chiajna?

Ne așteaptă un meci foarte dificil, Concordia este o echipă care este în foame de puncte, a ajuns să câștige ultimul meci împotriva celor de la Sepsi, au și un moral bunicel, va fi un meci greu, au fost mereu partide incomode cu cei de acolo, ne așteptăm să fie la fel. Indiferent de cum vor veni ei noi trebuie să arătăm bine și să câștigăm cu orice preț acest meci.

-Foștii tăi colegi vor fi motivați special pentru această partidă?

Bumba și Bawab vor să demonstreze, e clar că vor veni mult mai motivați. Și mai sunt și alți jucători cu un trecut dinamovist. Poate și din cauza asta meciurile de la Chiajna au fost puțin mai grele.

-Ce a reușit Vasile Miriuță să schimbe la Dinamo?

Dânsul are o altă filosofie de joc, e clar că nu a putut să-și pună amprenta în câteva zile, va dura până va reuși să schimbe ceea ce el își dorește, nu s-au schimbat foarte multe, e prea devreme. El dorește să jucăm un fotbal direct, pe poartă și încercăm să punem presiune pe adversar, să urcăm cât mai sus. Asta a jucat și la CFR, asta încearcă să facă și cu noi.

Citește și:

Miriuță îi dă credit lui Filip. Echipele de start

Previous De ce Nemec și-a schimbat brusc atitudinea. Va redeveni cel mai bun?
Next Rivaldinho: ”Știm ce trebuie să facem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *