INTERVIU Negoiță: ”Putem merge mai departe. Dau prime!”


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a acordat astăzi un interviu după mai bine de trei, patru luni de tăcere în care a vorbit atât despre dubla cu Athletic Bilbao cât și despre dorințele sale în ceea ce privește echipa din Ștefan cel Mare. El a plecat în această dimineață împreună cu Cosmin Contra la Brugges, acolo unde Athletic Bilbao va juca în această seară un amical împotriva echipei lui Dorin Rotariu. Negoiță a vorbit pe aeroport pentru Pro TV.

-Aveți speranțe pentru această dublă, Dinamo-Athletic Bilbao?

Avem speranțe , avem șansa noastră și o vom juca până la capăt. Eu sunt încrezător și sunt convins că avem suficientă valoare să putem merge mai departe.

-Cum ați primit vestea că veți juca cu Bilbao?

Bineînțeles că nu foarte bine dar asta este. Este o experiență interesantă și utilă în același timp. M-aș bucura foarte mult să mergem mai departe, ar fi extraordinar.

-Oferiți și o primă pentru o posibilă calificare?

Sunt prime, bineînțeles. Toată lumea își dorește, sunt prime și în contracte, nu latura financiară este cea mai importantă.

-Cosmin Contra este cea mai bună alegere ca antrenor la Dinamo?

Da, bineînțeles.

-Ați fi mulțumit cu un 0-0 acasă?

Un 0-0 acasă și un 1-1 în deplasare ar fi foarte bine pentru noi.

-Credeți că va fi un stadion plin? Cine credeți că va vinde primul biletele, Dinamo sau FCSB?

Suntem la concurență pe teren. De ce nu și când vorbim despre suporteri nu pot decât să mă bucur când ei sunt interesați, vin în număr foarte mare și nu numai la Dinamo, și la alte echipe, asta este foarte bine pentru fotbal.

-Spuneați la un moment dat că sunteți tentat să plecați de la Dinamo dacă nu se face stadionul. În ce stadiu este acest proiect?

Practic se lucrează, sper să se întâmple. Într-adevăr, nu putem să vorbim despre viitorul lui Dinamo fără un stadion nou. E ca și cum am sta cu chirie toată viața. Sau într-o casă foarte veche care să se dărâme pe noi. Nici nu vreau să mă gândesc la varianta în care stadionul lui Dinamo nu se renovează.

-Ce credeți că va face Dinamo în acest sezon?

Avem șansa noastră la titlu pe care o vom juca până la capăt, asta ne dorim și sper din tot sufletul să se și întâmple.

-Se întoarce Vali Lazăr la Dinamo? Pleacă Steliano Filip?

Asta vom vedea ce se va întâmpla. Lucrurile în fotbal se mișcă. Nu pot să vă spun pentru că nu știu exact cum va fi. Vedem în funcție de situație, luăm o decizie care să fie corectă și bună pentru ambele părți, pentru jucători și pentru Dinamo.

-Acum mergeți spre Brugges. Ca o glumă, îl aduceți și pe Rotariu pentru dubla asta?

(Râde) Ne-am dori, dar nu se poate.

Citește și:

INEDIT Cum promovează iubita lui Nascimento România

-->
Previous Negoiță: ”Nu putem vorbi despre viitorul lui Dinamo”. Ce l-a făcut să spună asta
Next INEDIT Cum promovează iubita lui Nascimento România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *