INTERVIU Nedelcearu: ”Prefer să câștig fiecare meci indiferent de cum jucăm”


Fundașul lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu, a vorbit despre meciul din această seară și a dezvăluit că în copilărie îi plăcea mult de Claudiu Niculescu. El a vorbit și despre plecările din ultima vreme de la echipă dar și despre faptul că nu prea le iese jocul în ultima vreme.

-Ionuț, care este atmosfera acum. Ați câștigat dar tot pleacă jucători…

Da, este normal că atunci când câștigi și atmosfera se schimbă și este mult mai bună dar pentru acest lucru trebuie să câștigăm și mâine. Nu ne îngrijorează că au plecat jucători, cu siguranță este treaba conducerii și a staff-ului tehnic și cu siguranță nu vom rămâne descoperiți zic eu.

-O să vă lipsească Azer Busuladzic și Bumba?

Da, sunt doi jucători importanți pentru noi, au dovedit asta pe teren dar sunt sigur că cei care îi vor înlocui vor da totul să rămână în primul 11. Nu ne temem dar știm că ne va aștepta un meci dificil, au jucători cu experiență, dar și jucători împrumutați de noi care vor da totul pe teren ca să demonstreze că meritau să rămână, noi trebuie să începem meciul foarte bine și la final să luăm cele trei puncte.

-Îți plăcea antrenorul lui Voluntari când erai mic și el evolua pentru Dinamo?

Când eram mic normal că îmi plăcea Claudiu Niculescu. Cărui dinamovist nu-i plăcea Claudiu Niculescu? A fost golgheterul echipei mult timp dar noi mâine mergem să-l batem. Jocul a avut de suferit la meciul cu Sepsi dar eu unul prefer să câștig fiecare meci indiferent de cum jucăm.

Citește și:

Când se va juca derby-ul FCSB-Dinamo

-->
Previous INTERVIU Maxi Oliva: ”Dacă facem asta vom fi campioni”
Next Când se va juca derby-ul FCSB-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *