INTERVIU Miriuță: ”Sunt cam mulți șase să nu joace”. Ce va face de acum înainte


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre partida cu Viitorul Constanța pe care trebuie neapărat să o câștige chiar dacă echipa trece printr-un scandal mediatic pe care nimeni de la Dinamo nu îl neagă ferm. Ba mai mult, tehnicianul ”câinilor” dă de înțeles că a fost totuși ceva dar va spune exact ce a fost după partida cu echipa lui Hagi pe care este condamnat să o câștige.

-Domnule Miriuță, este o finală cu Viitorul?

Un meci foarte, foarte greu cu Viitorul, o echipă pe val acum, bravo lor, bravo lui Gică, și-au revenit după începutul mai slab. Noi venim după niște rezultate pozitive, cu Juventus și Botoșani, suntem condamnați să batem mâine cu toate că știu că nu ne este ușor, avem o șansă uriașă de a intra în primele șase, chiar de a urca pe locul 5. Suntem conștienți că este foarte greu, suntem pregătiți, acum rămâne ca mâine seară să demonstrăm că merităm să fim în play-off.

-În seara asta o să vă asigurați că jucătorii se vor băga la somn mai devreme?

Până la 11 seara au voie să stea să se uite la un film, poate în seara asta o să stăm puțin mai mult pentru că avem antrenament la Mogoșoaia, pe această cale țin să mulțumesc și Federației Române de Fotbal pentru că ne-a ajutat în ultimul timp cu terenul de antrenament pentru că din păcate nu ne putem pregăti aici la Săftica, terenul nu e gata și ne-am tot mutat.

-Este adevărat că s-au dat sancțiuni pentru jucătorii care au fost în acea cameră de hotel? Vor juca mâine seara?

Probabil se va vorbi despre acest joc, sunt cam mulți șase să nu joace. Nu am vorbit cu domnul Negoiță ieri. Eu am văzut cinci nume în ziar, zvonuri sunt, vom afla exact dacă a fost ceva sau nu. Mai aștept niște răspunsuri. Deocamdată eu până la proba contrarie eu nu am ce să spun. Vineri am vorbit cu patronul. Nu a întocmit nicio sancțiune. Vă spun eu. Dacă era, îmi spunea.

-Câți spectatori vor veni mâine seară?

Dacă jucam pe Național Arena probabil erau cam câteva mii. Indiferent câți suporteri vor fi în tribună ne vor încuraja.

-Cum vi se pare performanța Simonei Halep?

E româncă ca și noi, e un lucru extraordinar, ca o doamnă, o femeie să fie primul număr mondial. Cum a fost Ilie pe vremuri. Suntem mândri de ea.

Citește și:

INTERVIU Nascimento: ”Normal că ajungem în play-off”

-->
Previous Miriuță îi răspunde lui MM Stoica și-i avertizează pe rivali
Next Un dinamovist împrumutat a mai marcat o dublă astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *