INTERVIU Mihai Neicuțescu: ”Vă mulțumesc” Ce spune despre situația clubului


Atacantul lui Dinamo, Mihai Neicuțescu, a fost operat lunea trecută la genunchi la clinica Acibadem din Turcia și a oferit primul interviu după această experiență mai puțin plăcută din viața lui. Fotbalistului i s-a făcut un transplant de tendon și va reveni pe teren undeva la începutul lunii mai, în funcție de cum decurge recuperarea.

-Mihai, cum te simți acum? Te-a scos practic din ritm această accidentare chiar când erai în cel mai bun moment al carierei…

Nu pot să spun decât că sunt fericit că am trecut cu bine. Acum sunt foarte bine. Fac fizioterapie în fiecare zi. Momente bune în carieră cu siguranță voi mai avea. Momentan, acum era important să fiu din nou sănătos pentru a putea juca la 100% capacitate când voi reveni.

-Ce ți-au transmis colegii?

M-au încurajat și mi-au spus că totul va fi bine. Mă bucur că-mi sunt aproape. Reacția lor este foarte importantă pentru mine. Vreau să le mulțumesc pentru gestul lor din partida cu Viitorul Constanța. Am fost foarte fericit să văd că se gândesc la mine, dar și mai bucuros pentru victorie. Vreau să îi felicit pentru că rezultatele excelente și vreau să le transmit că ceea ce fac ei pe teren îmi dau puterea să trec mai ușor peste această perioadă.

-Se tot vorbește că sunt probleme cu banii…

Îi cunosc foarte bine și vă asigur că la niciun meci nu ne-a stat gândul la bani, cât ne-a stat să scoatem cel mai bun rezultat. Mister a reușit să pună echipa pe picioare și să readucă, ușor, ușor, echipa unde-i este locul! Mă bucur că băieții sunt motivați și rezultatele sunt importante pentru moral echipei dar și pentru suporterii care stau și vin în deplasări, îndură frigul, scot bani din buzunar, pentru a susține cea mai frumoasă echipă din țară, Dinamo.

-Dar totuși, cum s-a trăit din Turcia anunțul lui Negoiță că vinde clubul și dacă nu se va găsi cumpărător va fi o situație ”periculoasă”?

Prea multe nu sunt de spus. Clubul nu va ajunge niciodată într-o situație critică. Fiecare club are problemele lui, dar important e cum treci peste ele. Va fi bine, zic eu.

-Ce crezi că se va întâmpla peste 6 luni, când e programată revenirea ta?

Eu sper să pot reveni mai repede. Și sunt convins că până voi ajunge din nou pe teren, echipa va fi în play-off și toată lumea va fi mulțumită. Sper ca jucătorii să rămână la fel pentru că se vede deja puterea grupului din ce în ce mai mare.

-În încheiere, ai un mesaj pentru suporterii lui Dinamo?

Da, mă bucur mult că au început să vină din nou la stadion. Am primit din partea multora mesaje de încurajare. Sunt fericit că îi am aproape cum îi are și echipa. Eu voi face tot posibilul să revin perfect sănătos pentru ca să pot da totul pentru ei și pentru Dinamo.

Citește și:

Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”

-->
Previous Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”
Next Trei foști acționari, interesați de Dinamo. Șanse să preia clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *