INTERVIU Maxi Oliva: ”Dacă facem asta vom fi campioni”


Fundașul stânga a lui Dinamo, Maxi Oliva, și-a revenit și poate fi o variantă acum de a îl înlocui pe Steliano Filip. Argentinianul lui Dinamo este crescut cu o mentalitate de învingător și explică care este singura cale pentru ca Dinamo să redevină campioana României la finalul acestui sezon.

-Maxi, de ce crezi că echipa nu a reușit un meci bun cu Sepsi?

E normal în fotbal la o echipă cum este Dinamo, este dificil să câștigi meci de meci și să joci și frumos. Noi trebuie să fim un grup unit, să muncim din greu și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Asta este singurul mod prin care vom rezolva problemele și apoi echipa va juca bine așa cum vrea toată lumea.

-Ești îngrijorat că anumiți jucători au părăsit echipa?

Da, este normal. Jucătorii care au plecat erau importanți pentru noi. Noi avem totuși o echipă bună, avem suficienți fotbaliști și fiecare poate juca în această echipă, suntem pregătiți să ajutăm echipa.

-Există presiune pentru tine acum să câștigi un loc de titular?

În fiecare zi trebuie să avem presiune să fim mai buni.

-Cum ți se pare Voluntariul?

Voluntari joacă un fotbal frumos, au jucători experimentați, dar noi trebuie să ne gândim doar la ceea ce știm noi să facem pe teren. Noi putem face diferența.

-Știi despre Claudiu Niculescu că a fost un jucător reprezentativ pentru Dinamo?

Da. Pentru el poate este bine că ne cunoaște dar noi trebuie să ne întoarcem de la Pitești cu cele 3 puncte.

-Cu cine crezi că vă bateți la titlu?

Cred că Botoșani joacă bine, Steaua, Voluntari și Cluj, dar noi trebuie să ne gândim la Dinamo. Dacă noi vom fi uniți la final vom fi campioni. Toată lumea a văzut ceea ce putem face pe teren. Noi trebuie să fim încrezători și apoi totul va fi ușor, sezonul este lung, trebuie să încercăm să câștigăm meci de meci și apoi vom vedea.

Citește și:

Adrian Mutu va juca contra lui Dinamo

-->
Previous Contra, mesaj dur pentru clasa politică
Next INTERVIU Nedelcearu: ”Prefer să câștig fiecare meci indiferent de cum jucăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *