INTERVIU Ionuț Negoiță, ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo


Ionuț Negoiță a acceptat un interviu pentru doardinamo.ro în care să dezvăluie care sunt stadiile negocierilor pentru a vinde pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, i-a răspuns lui Dumitru Dragomir care a spus că de fapt nu vrea să renunțe la nimic și că totul este o cacialma și a dezvăluit că nu s-a împrumutat la nimeni pentru a plăti salariile pentru luna august.

-Domnul Negoiță, care sunt stadiul negocierilor cu Viorel Cataramă?

Eu tot ce pot să spun este că l-am văzut foarte interesat pe domnul Viorel Cataramă să preia pachetul majoritar de acțiuni, dar eu sunt rezervat până când nu văd că lucrurile se concretizează. Clubul se poate lista clubul la bursă fără probleme. Din discuțiile pe care le-am avut dânsul vrea să facă acest pas cât mai repede.

-S-a vorbit și despre faptul că Nicolae Badea este interesat. V-a sunat?

Nu știu nimic despre asta. Nu m-a sunat. Dar am avut mai multe discuții despre vânzarea clubului cu alți oameni în această perioadă, de când am anunțat că vând pachetul majoritar cu 1 leu. Cine vine primul și îndeplinește condițiile, adică dă acel leu plus 500.000 de euro pe care trebuie să-i aibă în momentul în care semnăm actele și poate să susțină ulterior clubul, aceluia îi vor preda acțiunile.

-S-a scris că v-ați împrumutat la Tsakiris ca să plătiți salariile pentru luna august. Este adevărat?

Cu Tsakaris este la fel de mare minciuna ca și cu faptul că săptămâna trecută mă împrumutasem de la Badea pentru același lucru. Să fie clar, eu am plătit salariile. Clubul Dinamo s-a împrumutat în tot acest timp, de când sunt eu patron, doar la Mircea Rednic. Și asta pentru că s-a oferit el, nu l-am obligat noi.

-Chiar vindeți Dinamo? Dumitru Dragomir tocmai a spus că totul este o cacialma și că nu vreți să vindeți nimic…

Domnul Dragomir să vină să vorbească cu mine, îi voi pune toate actele la dispoziție, cu presa, cu cine vrea dânsul, ca să vadă dacă e sau nu cacialma. Să facă toate demersurile să cumpere și atunci se va convinge că eu chiar am vorbit serios. Dacă nu vine, atunci să nu mai vorbească doar ca să se afle în treabă.

Citește și:

Pițurcă își ia măsuri de precauție: ”Voi pune doi, trei oameni să-l marcheze”

-->
Previous Pițurcă își ia măsuri de precauție: ”Voi pune doi, trei oameni să-l marcheze”
Next Detaliul important dezvăluit astăzi despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *