--> -->

INTERVIU Ionuț Negoiță: ”Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Să vină ei”


-->
După o perioadă în care a intrat într-un con de umbră, patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a ieșit în presă și a spus ce are de gând cu formația pe care o conduce. Totul într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

– Domnule Negoiță, în ce relație mai sunteți cu Dinamo? Ați spus că renunțați la club, dar păreți destul de implicat.
– Repet și aș vrea să fie foarte clar: Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Am o responsabilitate și trebuie ca atunci când voi face acest pas să am convingerea că cel care va veni în locul meu va avea puterea să facă lucrurile mai bine, să aducă un plus. Să vând în orice condiții este exclus! Până se va întâmpla asta voi fi în continuare implicat ca acest club să fie pe linia de plutire.

– Există în acest moment un om interesat să cumpere?
– Nu. Există tatonări, dar nimic concret. Și la fotbal, ca și la alte domenii, există mulți care comentează de pe margine și foarte puțini care sunt dispuși să-și riște banii, timpul, imaginea, intrând la muncă.

– A apărut și ideea că vă caută Gigi Becali cumpărător, menționând numele lui Ciprian Marica.
– Da, am văzut. E o idee excelentă. E nevoie ca marii dinamoviști, mai ales cei de calibrul domnului Marica, despre care am înțeles că a plătit multe milioane doar taxe în Germania, să se implice. Sunt convins că având forța financiară pe care a spus-o, dublată de pricepere, pentru că vine din fenomen și știe ce înseamnă Dinamo, succesul este garantat. Dacă am reușit eu, venit din afara fenomenului, fără să am priceperea necesară, să o țin pe Dinamo pe linia de plutire și să fim acolo, sunt convins că în momentul în care un fost fotbalist precum Ciprian Marica se va implica, succesul va veni cu siguranță. El a demonstrat și la televizor, în cadrul analizelor pe care le face, că știe unde s-a greșit și cum trebuie făcut mai bine.

– Se simte o ușoară ironie…
– Nu, deloc. Am văzut că Victor Pițurcă a spus că dacă preia el Dinamo, 5 ani titlul este garantat. De ce nu ar fi valabil acest lucru și pentru Ciprian Marica?! Repet, sunt oameni din fenomen, unii dinamoviști cu state vechi, care au forța financiară să se implice și să facă lucrurile așa cum au tot declarat că știu să le facă. Adică mai bine. Eu, „nepriceput fiind”, am făcut cât am putut eu de bine și atât a ieșit. Vreau să dau Dinamo unor dinamoviști adevărați care au priceperea să facă lucrurile mai bine și, bineînțeles, și curajul să-și riște banii. Dar nu cred că e vreun risc, pentru că ei spun că au rețeta, așa că succesul pare să fie garantat.

Previous Își anunță revenirea: ”Dinamo? Pas înapoi? Niciodată!”
Next Bokila are bagajele făcute. Încotro?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *