INTERVIU: Hugo Descat mesaj pentru fani „Vreau doar să știe că voi da 100% pe teren, în fiecare meci”


Hugo Descat (24 de ani), extrema franceză care vine la supercampioana României dintr-un campionat puternic. Campion european la juniori, ales drept cel mai promițător tânăr din campionatul Franței și golgheterul lui Creteil, Hugo este un nume mare pentru Liga Națională, care cu siguranță va continua să adune trofee și recunoaștere personală alături de Dinamo.

Dinamo – Hugo, vii în România cu mare experiență, jucând mulți ani în prima divizie franceză, considerată de mulți în top 3 al celor mai puternice competiții interne. Crezi că această experiență va conta la Dinamo, și dacă da, cât de mult va cântări?
Hugo – Nu cunosc campionatul din România, însă cu siguranță că experiența mea mă va ajuta foarte mult aici! În Franța, am jucat foarte multe meciuri strânse, cu echipe puternice, deci voi fi pregătit!
Dinamo – Ce știi despre rivalitatea Dinamo-Steaua?
Hugo – Nu știu încă foarte multe, am vorbit despre asta cu unii colegi, însă n-am vrut să aflu foarte multe. Vreau să trăiesc, să simt! Sunt sigur că va fi un meci foarte puternic, de abia aștept să simt emoția!
Dinamo – Vei juca în Champions League, speri să intri în atenția selecționerului Franței?
Hugo – Nu mă gândesc la echipa națională. Nu-mi place să-mi fac planuri, nu sunt construit astfel! Vreau să-mi fac treaba acum, aici! Mă gândesc doar la Dinamo, la campionat, la cupă, Champions League. Restul e doar un bonus, dacă va veni selecția, foarte bine!
Dinamo – Ai văzut tragerea din Ligă? Cum vezi grupa C?
Hugo – E o grupă bună pentru noi, dar asta pentru că avem o echipă valoroasă. Nu este o grupă ușoară, ci o grupă în care nu trebuie să ne facem planuri. Meci după meci, victorie după victorie, asta este gândirea mea!
Dinamo – Ești foarte tânăr, însă ai acumulat o experiență considerabilă, în meciuri tari! Vei căuta să fii un lider în momentele grele?
Hugo – Nu mă interesează asta. Pentru mine contează doar ca echipa să câștige! Nu cunosc atmosfera de la echipă, știu doar câțiva băieți, astfel că nu voi încerca să fiu un lider, ci doar să fac ce mi se cere.
Dinamo – Un mesaj pentru fanii dinamoviști?
Hugo – Abia aștept să-i cunosc! Vreau doar să știe că voi da 100% pe teren, în fiecare meci. Sunt un tip foarte pasionat și exuberant pe teren, sper să le transmit la fiecare partidă câte ceva din emoția și pasiunea mea! HAI DINAMO !

Previous Albin: ”Am jucat de multe ori contra lui Athletic Bilbao”
Next EXCLUSIV Albin: ”Putem să plec în altă parte pentru bani dar am preferat să fiu fericit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *