INTERVIU Hanca: ”Este visul oricărui fotbalist”


Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, a fost convocat la echipa națională și a vorbit astăzi din postura de ”tricolor” ce planuri are la meciurile cu Armenia (1 septembrie, ora 21:45, Arena Națională) și Muntenegru (4 septembrie, ora 21:45, Podgorica).

-Sergiu, mai putem face calcule de calificare?

hotel iceberg balcic-->

Nu ne gândim decât să facem două meciuri foarte bune pe care să le câștigăm și să facem șase puncte. După aceea vom vedea ce calcule putem face. Dar nu trebuie să ne gândim pe termen lung, trebuie să ne gândim la primul meci, cel cu Armenia.

-Dar ce șanse mai avem?

Nu știu în procentaj câte șanse mai sunt dar noi o să luptăm până la capăt și o să dăm totul ca să încercăm să ne calificăm.

Putem bate orice formație, trebuie doar să fim cea mai bună variantă a noastră, să jucăm ca o adevărată echipă și să dăm totul pe teren.

-S-a tot vorbit despre doi jucători de la FCSB că nu au fost convocați. Tu ce părere ai?

Ca și coleg nu pot să-mi spun o părere despre decizia selecționerului, nu mă interesează despre situația lor ci doar ce facem noi în momentul de față.

-Am văzut ieri că tu ai rămas cel mai mult la ședința de pregătire…

Am rămas mai mult pentru că eu săptămâna asta nu am jucat deoarece am fost suspendat și am făcut un antrenament suplimentar.

-Credeți că va fi un stadion plin cu Armenia?

Noi ne dorim foarte mult să avem un număr foarte mare de fani alături de noi pentru că ne împing de la spate în momentele mai puțin bune și cu siguranță dacă stadionul va fi plin vom avea șanse mult mai mari să câștigăm.

-Se tot vorbește despre situația lui Daum…

Lumea trebuie să înțeleagă că lucrurile bune nu se fac într-un timp foarte scurt, este nevoie de un proces de adaptare, un proces lung și în timp rezultatele bune vor apărea.

-Ar fi un vis împlinit să joci la Mondiale?

Este visul oricărui fotbalist să joace la un turneu final. Atâta timp cât o să fiu la echipa națională convocat o să dau totul pentru ca să mergem la un turneu final.

Previous Nebunie totală: ”Noi suntem Dinamo, avem sigla și palmaresul”
Next Adi Mutu: ”Ne-am dori să ajungem în primăvara europeană”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *