INTERVIU Golgheterul Dinamo Under 19: ”Visul meu? Să ajung la echipa mare”


Mihai Neicutescu. 18 ani, vârf, 35 de goluri pentru Dinamo Under 19. Un băiat inteligent, cu capul pe umeri, care rămâne după antrenamente să se perfecționeze și are un singur țel – să ajungă la echipa mare din Ștefan cel Mare. Pentru asta el promite să dea totul pe teren sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Juventus, în finala campionatului cu Viitorul.

-Ce ar însemna pentru voi să câștigați campionatul Under 19?

Cel mai important lucru pentru noi! Am fi bine văzuți, am avea șansă să jucăm cu alte cluburi din străinătate unde este alt nivel, și să ne facem cunoscuți noi ca jucători.  Aș fi foarte fericit să duc trofeul acasă, este tot ce îmi doresc anul asta, să pot să-mi bucur familia, ei m-au ajutat să ajung până aici, să continuu fotbalul și să ajung golgheterul echipei.

-Care e secretul succesului tău?

Nu există niciun secret. Muncă, foarte multă muncă! Fără sacrificii nu poți face nimic. Cu siguranță că voi da totul pe teren sâmbătă, e șansa mea să arăt ce știu și de ce sunt golgheterul echipei. Muncesc foarte mult, încerc să rămân cât mai mult după antrenament, cât ne lasă, vreau să mă perfecționez și să ajung cât mai bun.

-Cum este Florin Bratu ca antrenor?

Știe să vorbească cu noi, cu fiecare în parte, ne motivează, e foarte deschis, ne încurajează de fiecare dată, ne mai și ceartă,  dar totul într-un mod constructiv.

-Speri că vei ajunge la echipa mare sezonul viitor?

Eu îmi doresc și o să fac tot posibilul să fiu acolo. Știu că este foarte greu dar nimic nu este imposibil. Asta e visul și țelul meu – să joc pentru echipa mare. Peste ani, dacă voi confirma și mi se va oferi șansă cu siguranță că mi-aș dori să joc și undeva în străinătate.

-Consideri că s-a schimbat mult Dinamo după ce a venit Cosmin Contra antrenor?

Da. Eu cred că a venit cu o altă mentalitate, a jucat și a antrenat în campionate puternice, știe ce înseamnă cu adevărat fotbalul și sperăm ca în noul sezon să termine pe primul loc. Nu l-am cunoscut încă pe domnul Cosmin Contra dar îmi doresc.

-Ai un campionat preferat?

Mi-aș dori în Anglia sau în Spania să joc.

-Echipele tale preferate?

Juventus și Barcelona. Eu zic că Juventus ia Champions League. Au un joc foarte bun tactic, sunt organizați și au luat cele mai puține goluri în acest sezon.

-Cum este Mihai Neicutescu în timpul liber?

Foarte puțin timp liber, anul aceasta dau și BAC-ul, am antrenamente, școală, meditații. O să am timp și să mă relaxez dar nu acum.

”Ar fi un lucru foarte frumos ca stadionul Juventus să fie plin sâmbătă având în vedere că în foarte puține meciuri am avut galeria aproape.  Sperăm ca în urma unei victorii să-i facem fericiți. Avem foarte mare nevoie de ei. Îi auzim din teren și ne motivează enorm! Îi așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Juventus, să ne susțină și să ne bucurăm împreună de trofeu.” Mihai Neicutescu

Citește și:

Negoiță s-a conformat. Au început lucrările la Săftica

 

-->
Previous VIDEO Asoltanei aduce victoria lui Dinamo cu CSM București în ultima secundă
Next VIDEO Interviu cu cel mai bun jucător din finala Cupei României Under 17

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.