INTERVIU EXCLUSIV Ziggy Gordon: ”Suporterii sunt minunați, fără Rednic e haos”


Ziggy Gordon a fost dat afară astăzi de la Dinamo înainte ca măcar să ajungă în România. Fundașul dreapta scoțian de 26 de ani care și-a salvat ultima sa formație, Hamilton, de la retrogradare, povestește tot ce s-a întâmplat în ultimele zile de când Rednic a fost dat afară de la Dinamo.

-Ziggy, cum te simți după ce ai semnat cu o echipă și ți-a fost reziliat la doar câteva zile contractul?

Sunt foarte dezamăgit. De 6 luni încerc să găsesc o modalitate să ajung la Dinamo, am vorbit mereu cu Rednic, este un om foarte bun, un antrenor foarte bun, aveam mare încredere că vom face performanță la Dinamo împreună. Eu aveam foarte multe oferte pentru că am avut un sezon foarte bun la Hamilton. N-am vrut să aud de acele oferte chiar dacă erau mult mai bune din punct de vedere financiar, am vrut Dinamo, Dinamo, pentru că știam că e un club mare și am văzut ce atmosferă fac suporterii.

-Ce s-a întâmplat de când ai aflat că a fost dat afară Mircea Rednic?

Din acel moment, din păcate, totul s-a schimbat. Chiar dacă eu am făcut totul să ajung la Dinamo și am semnat și contractul se pare că nu voi mai ajunge acolo niciodată. De luni nimeni nu a putut lua legătura cu NIMENI de la Dinamo ca să lămurim situația mea. Iar astăzi, joi, ei au spus că sunt jucătorul lui Rednic și că nu pot să mai vin la Dinamo. Și sunt acoperiți regulamentar pentru că eu am semnat un prim contract, iar semnătura finală era după ce vin în România și făceam vizita medicală.

-Ai mai auzit vreodată de un caz similar?

Nu. Este rușinos pentru Dinamo. Nu am văzut asemenea neprofesionalism în viața mea. Sunt extrem de dezamăgit pentru că eram foarte entuziasmat să joc pentru Dinamo, să ne calificăm în play-off și să ne batem la titlu. Îmi pare rău pentru fanii minunați ai acestei echipe. Sper să ajung cândva acolo și să-i întâlnesc.

-Cu Rednic ai vorbit zilele acestea?

Nu am vorbit cu Rednic încă, dar eu știu că este un om bun, sper ca într-o zi să ajungem să lucrăm împreună, de ce nu, la viitorul lui club. Sunt încrezător pentru că avem o relație bună și el a fost corect cu mine. Nu e vina lui că s-a întâmplat asta. Îi urez toate cele bune și sunt sigur că va antrena din nou un club mare.

-Ai un mesaj pentru conducătorii lui Dinamo?

Pot doar să le spun că sunt dezamăgit și că fanii lui Dinamo merită mult mai mult!

-Dacă un fotbalist te va întreba vreodată despre România sau despre Dinamo ce o să îi spui?

Voi fi onest. O să spun că am avut o relație foarte bună cu Dinamo cât timp a fost Mircea Rednic la echipă. După de atâtea zile nu am putut lua legătura cu nimeni de la club, n-am mai văzut așa ceva în viața mea. O să le spun că suporterii sunt fantastici, dar în rest este haos. O să spun adevărul.

-Ce vei face acum?

Nu știu. Aveam oferte bune dar le-am declinat pe toate pentru a ajunge la Dinamo. Sunt sigur că va apărea ceva bun pentru mine.

-Un mesaj pentru suporteri?

Vă mulțumesc pentru suport și îmi pare rău că nu am reușit să joc pentru voi, mi-am dorit din tot sufletul asta, îmi pare rău. Sper ca Rednic să se întoarcă într-o zi la Dinamo și acei fani minunați pe care i-am văzut pe filmulețe să mă vadă jucând și dând totul pentru ei.

Citește și:

Câte salarii a luat Rednic de la Dinamo. Ce spune despre comisioane

-->
Previous Câte salarii a luat Rednic de la Dinamo. Ce spune despre comisioane
Next ULTIMA ORĂ Mesaj din partea PCH. Când va fi momentul adevărului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *