INTERVIU EXCLUSIV Spaniolul Romera: ”Voi avea propria galerie la Bilbao”


Fundașul spaniol a lui Dinamo, Jose Romera, a acceptat un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro în care a dezvăluit cum vede el duelurile cu echipa din țara sa natală/ ”Câinii” vor juca cu ”leii” de la Athletic Bilbao joi, 27 iulie, de la 20:30, pe Național Arena, într-un meci transmis de TVR 1, și în Spania, pe San Memes, pe 3 august.

-Cum crezi că vor fi meciurile cu Athetic Bilbao?

Este clar că Athletic e favorită, va fi o partidă eliminatorie foarte dificilă dar în fotbal totul este posibil, noi vom sta fizic mai bine decât ei, este atu-ul nostru, ei nu vor fi atât de rodați pentru că abia au început pregătirile și cred că avem șansa noastră.

-Ai fost vreodată la ei pe stadion?

Nu, nu am fost niciodată. Va fi pentru prima dată și pentru mine chiar dacă sunt spaniol.

-Cum ți se pare Athletic Bilbao ca echipă?

Este o echipă care în La Liga stă foarte bine, stau bine și fizic și tactic, au jucători în naționala Spaniei, Aduritz – atacantul, Iniaki, Inaki, mijlocașul dreapta a fost selecționat la Under21, au fotbaliști foarte buni și oricare dintre ei îți pot rezolva partida. Știam că Europa League are echipe mari și noi trebuie să fim la înălțimea lor.

-Care ar fi șansa lui Dinamo în acest meci?

Să știm că în fotbal orice se poate întâmpla, că vom avea șansa noastră și că dacă vom face o partidă mare și ne vom concentra 95 de minute și ne vom comporta ca o echipă omogenă și ca o familie, fiind foarte agresivi și fără să pierdem niciun balon eu zic că putem să ne calificăm mai departe.

-Va veni familia ta la meciuri?

Da. Deja m-au întrebat despre bilete, se uită la zboruri și la trenuri să vină la Bilbao așa că eu cred că atât ei cât și prietenii mei vor veni să mă vadă.

-Vei avea o galerie proprie, nu?

(Râde) Da, încerc. Acum să văd cum rezolv cu biletele să poată intra toți să susțină Dinamo.

Citește și:

Biletele la Dinamo-Athletic se vând ca pâinea caldă. Mai multe sectoare sunt SOLD OUT

-->
Previous EXCLUSIV Care este situația medicală a lui Paul Anton
Next Biletele la Dinamo-Athletic se vând ca pâinea caldă. Mai multe sectoare sunt SOLD OUT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *