INTERVIU EXCLUSIV Romera: ”Nu m-au interesat alte oferte”


Jose Antonio Romera Navarro, fundașul dreapta de 29 de ani care va rămâne încă un sezon în Ștefan cel Mare, dezvăluie pentru doardinamo.ro că nu a luat niciodată în calcul să plece în altă parte chiar dacă a făcut un sezon reușit pentru roș-albi. El vrea să se bucure în continuare de atmosfera pe care o fac suporterii și să ajungă în premieră în grupele Europa League și să câștige titlul de campion în România.

-Ce te-a convins să rămâi la Dinamo?

Eu am vrut de la început să rămân la Dinamo, nu m-au interesat alte oferte. Când am semnat anul trecut a fost pe un an cu opțiune de cumpărare încă unul. Nu s-a schimbat nimic în contractul meu, nici salariul așa cum am citit în unele articole. Pur și simplu clubul a activat acea opțiune. Mi-a plăcut mult sezonul petrecut în România. Atmosfera care se crează pe stadion la meciurile importante, e un sentiment nemaipomenit de care voiam să mă mai bucur.

-Cât de mult a contat că a rămas Cosmin Contra?

-Ai un mesaj pentru suporteri?

Vreau ca ei să știe că au toată afecțiunea mea și acest sentiment e necondiționat. De asemenea, eu dau tot ce am pentru această echipă în fiecare partidă pentru a obține victoria și cea mai mare dorință a mea este să câștig campionatul în România. Știu că va fi un sezon greu și lung dar cu ajutorul lor acest obiectiv va fi mai aproape și mult mai facil de îndeplinit.

Previous EXCLUSIV Florin Bratu: ”Împreună vom fi unici”
Next VIDEO Asoltanei aduce victoria lui Dinamo cu CSM București în ultima secundă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *