INTERVIU EXCLUSIV Romera: ”Nu m-au interesat alte oferte”


Jose Antonio Romera Navarro, fundașul dreapta de 29 de ani care va rămâne încă un sezon în Ștefan cel Mare, dezvăluie pentru doardinamo.ro că nu a luat niciodată în calcul să plece în altă parte chiar dacă a făcut un sezon reușit pentru roș-albi. El vrea să se bucure în continuare de atmosfera pe care o fac suporterii și să ajungă în premieră în grupele Europa League și să câștige titlul de campion în România.

-Ce te-a convins să rămâi la Dinamo?

Eu am vrut de la început să rămân la Dinamo, nu m-au interesat alte oferte. Când am semnat anul trecut a fost pe un an cu opțiune de cumpărare încă unul. Nu s-a schimbat nimic în contractul meu, nici salariul așa cum am citit în unele articole. Pur și simplu clubul a activat acea opțiune. Mi-a plăcut mult sezonul petrecut în România. Atmosfera care se crează pe stadion la meciurile importante, e un sentiment nemaipomenit de care voiam să mă mai bucur.

-Cât de mult a contat că a rămas Cosmin Contra?

Personal cred că faptul că a rămas el împreună cu tot staff-ul tehnic este cea mai bună veste din sezonul care tocmai s-a încheiat pentru Dinamo. Sunt multe obiective acum și unul dintre ele este să câștigăm titlul dar trebuie să o luăm pas cu pas, este un campionat foarte lung și competitiv. Ca în fiecare an vor pleca jucători importanți și vor veni alții noi, trebuie să muncim mult, să ne cunoaștem și să formăm un grup competitiv. Cred că atmosfera de la echipă este esențială pentru a avea succes tot sezonul.

-Cum crezi că va fi următorul sezon pentru tine?

Sper că va fi de succes atât din punct de vedere personal dar și al echipei. Vreau să reușesc să câștig mai multe trofee cu Dinamo și sper să continui să cresc ca fotbalist. De asemenea, vreau ca suporterii să fie bucuroși și satisfăcuți de randamentul pe care au îl dau pe teren.

-Ce obiective ai cu Dinamo?

Anul trecut am demonstrat că putem să jucăm bine și să câștigăm contra oricărei echipe, am avut un randament foarte bun în play-off. Cred că acum trebuie să fim mai constanți ca în sezonul trecut pentru că Dinamo este un club mare care se luptă și trebuie să câștige toate trofeele puse în joc. Dar primul obiectiv, care pentru mine ar fi un vis, ar fi să ne calificăm în grupele Champions League.

-Cum îți petreci vacanța?

Anul acesta îmi petrec vacanța cu familia mea, acasă, la Valencia, mă odihnesc și mă bucur de bebelușul nostru, aproape de plajă. Nu am avut timp de familiile noastre și de prieteni tot anul fiind mai mult plecați așa că acum ne bucurăm de ei.

-Ai un mesaj pentru suporteri?

Vreau ca ei să știe că au toată afecțiunea mea și acest sentiment e necondiționat. De asemenea, eu dau tot ce am pentru această echipă în fiecare partidă pentru a obține victoria și cea mai mare dorință a mea este să câștig campionatul în România. Știu că va fi un sezon greu și lung dar cu ajutorul lor acest obiectiv va fi mai aproape și mult mai facil de îndeplinit.

Previous EXCLUSIV Florin Bratu: ”Împreună vom fi unici”
Next VIDEO Asoltanei aduce victoria lui Dinamo cu CSM București în ultima secundă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *