INTERVIU EXCLUSIV Răuță: ”Altfel nu veneam” Ce mesaj are pentru suporteri


Alexandru Răuță a acordat un interviu pentru doardinamo.ro despre planurile sale cu echipa din Ștefan cel Mare, dar și ce înseamnă acest club pentru el. Mijlocașul defensiv de 27 de ani explică de ce este sigur că Dinamo nu va mai rata play-off-ul.

-Ce înseamnă această echipă pentru tine?

Este o mândrie să porți tricoul lui Dinamo, este un club mare, de tradiție, și sper ca odată cu trecerea meciurilor amicale și cu începerea acestui sezon să demonstrez că merit să fiu aici.

-Este important că ați început cu o victorie în amicale?

Da, pentru fiecare jucător este important atunci când începe cu o victorie, acum sperăm ca noi, cei noi, să ne integrăm cu cei vechi și să facem o treabă cât mai bună.

-Cum ți s-a părut Eugen Neagoe?

Sincer, e un antrenor foarte bun, eu am mai lucrat cu dânsul și la Iași, este important că ne dă încredere și cred că vom face o treabă foarte bună împreună.

-Crezi că veți reuși să îndepliniți obiectivul, intrarea în play-off?

Altfel nu veneam. Trebuie să intrăm în play-off, Dinamo este o echipă cu nume și nu-și mai permite ca și în acest an să fie în play-out.

-La titlu voi vă gândiți?

Prima dată să intrăm în play-off și apoi vom vedea. Trebuie să o luăm pas cu pas, Dinamo este un club mare și trebuie an de an să fie acolo, între cele mai bune echipe.

-Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

Da, să aibe încredere în noi, în cei care am venit acum, că vom da totul pentru acest club și sperăm să prindem în primul rând play-off-ul.

Citește și:

Andrei Sin explică cum a fost posibil să semneze cu Sepsi. Cine i-a pus probleme de la Dinamo

-->
Previous Andrei Sin explică cum a fost posibil să semneze cu Sepsi. Cine i-a pus probleme de la Dinamo
Next INTERVIU EXCLUSIV Daniel Popa: ”Asta mi-a spus tata” Ce promisiune face fanilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *