INTERVIU EXCLUSIV Negoiță: ”Dinamo merită mai mult. Vreau soluții”


Ionuț Negoiță a acceptat un interviu în exclusivitate pentru doardinamo.ro în care a explicat care sunt planurile sale pentru Dinamo în momentul de față și i-a transmis un nou mesaj clar lui Mircea Rednic după ce acesta a declarat că nu este interesat să cumpere Dinamo. Negoiță a explicat clar că poate vinde tot pachetul de acțiuni oricărui afacerist care este interesat să investească și aducă performanța în Ștefan cel Mare

-Domnule Negoiță, ce spuneți de răspunsul lui Mircea Rednic pe care vi l-a dat ieri în mass-media?

În primul rând suporterii ar trebui să știe că intenția mea de a vinde Dinamo a fost serioasă și rămâne foarte serioasă. În general, dar și în ceea ce-l privește pe Mircea Rednic. Alexandru David a mers și i-a înaintat o ofertă scrisă, nu pe gură. Mă așteptam chiar dacă condițiile financiare nu îi conveneau să-mi facă o contra-ofertă, cum e normal. Dar am primit doar un răspuns în presă cu motive.

Părerea mea e că el nu-și dorește să cumpere clubul, ci ar vrea să rămână și să decidă la un club fără să-și asume toate responsabilitățile. Asta nu se poate din păcate. Dacă își dorește el trebuie să vină și să ia la pachet tot clubul, 93 la sută din acțiunile care îmi aparțin mie, fără probleme, în condiții foarte bune.

Dar trecând peste asta, clubul este de vânzare, aștept soluții, nu pretenții și comentarii, și cei care se limitează la a comenta și a fi nemulțumiți să se implice activ dacă vor ca clubul lor de suflet să aibă viitor. Sunt foarte deschis la a negocia, a discuta, cu oricine e interesat, chiar de față cu reprezentanți ai suporterilor. Fac asta pentru că au tot dezinformat câte unii că eu în realitate nu îmi doresc vânzarea clubului.

Sper în a se găsi o soluție cât mai bună și cât mai rapidă pentru ca clubul să facă performanțele pe care ni le dorim toți dinamoviștii, lupta la titlu și nu numai. De ce nu, o soluție ar fi ca și dinamoviștii să se solidarizeze și să vină să dialogăm și să ia ei clubul și să decidă soarta acestei echipe, cum se întâmplă și în țările mai avansate decât noi.

-De ce credeți că a spus că nu este interesat de oferta dumneavoastră?

Pentru că îl interesează dacă se poate ca eu să-mi asum toate responsabilitățile și el să conducă un club. Ei bine, dacă el vrea să conducă să-și asume și celelalte lucruri legate de partea financiară. Eu sunt deschis să lămuresc niște lucruri. Eu mi-aș dori să-l ia Mircea Rednic, pentru că am văzut cât de mult îl iubesc fanii, dar pe el nu-l interesează. Din ce am văzut, s-ar bucura să ajung ca și Copos, adică clubul să ajungă în faliment. Asta spune multe despre bunele lui intenții referitoare la Dinamo. Apoi vine cu povestea asta cu palmaresul.

-Bun, și ce considerați că vrea?

El vrea să conducă pe banii mei, asta e ideea. Iar eu îi dau ocazia să conducă pe banii lui. Că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. El e un tip șmecher, dar dacă cineva vrea să decidă, îl pun la dispoziție TOT și să-și asume. E ca și cum eu plătesc la o mașină ratele, asigurare, benzină, reparațiile, tot, și vine cineva să o conducă. NU! Eu dau mașina și o dau la un preț foarte bun. Eu nu am soluții. Subiectul ăsta l-am închis. Eu sunt pe punctul în care aștept de 2 ani să vină cineva și să ia clubul. Nu vreau să intru într-o polemică cu Rednic, eu chiar mi-aș dori ca el să cumpere acest club.

-Dar de ce vreți să-l vindeți?

Pentru că am salvat clubul, l-am ținut în viață în toți acești ani SINGUR. Acum vreau să-l dau unuia sau unora care să facă performanță. Eu vreau discuții cu liderii suporterilor, am stat la dispoziție tot timpul, le-am zis clar, strângeți voi bani sau căutați pe cineva. Eu am făcut tot ce am putut pentru acest club.

-V-au deranjat și criticile care vi s-au adus în ultima vreme?

Toți comentează că nu fac eu bine dar când e să ajute sau să dea bani se cam fofilează. Ori suntem dinamoviști, ori nu mai suntem? Dar vino, ia-l, ocupă-te. Dar când să facă ceva sau să pună un ban, toți dispar în ceață. Aștept o contraofertă de la Rednic, mică sau mare. Discutăm deschis și pot veni și suporterii tocmai pentru că eu am fost și sunt bine intenționat.

-Aveți un mesaj pentru suporteri?

Sunt intoxicări și mizerii cî nu am făcut suficient pentru acest club. Am făcut tot ce am putut eu pentru Dinamo. Nu se rezolvă lucrurile cu scandaluri, cu scandări, ne așezăm la masă și discutăm.

-Aveți încredere în Eugen Neagoe și Florin Prunea că vor intra măcar în play-off?

Normal că am încredere în ei, de aceea i-am pus în aceste funcții, dar eu între timp trebuie să găsesc o soluție pentru Dinamo.

Citește și:

VIDEO Încă două transferuri pentru Dinamo. Unul e fotbalist de clasă

-->
Previous EXCLUSIV Reda Jaadi, chemat la negocieri: ”O glumă” Ce va face mijlocașul
Next Răspuns FERM al lui Mircea Lucescu referitor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *