INTERVIU EXCLUSIV Nascimento: ”Promit să muncesc mult”


Cel mai nou transfer al lui Dinamo, Filipe Nascimento, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro despre ce planuri are la noua sa echipă și a dezvăluit că este sigur că poate deveni campion la finalul acestui sezon. Mijlocașul portughez de 22 de ani este un băiat la locul lui care a venit în România pentru a face performanță. El a fost adus la Dinamo de agentul lui, Sergio Guedes.

-Ce înseamnă pentru tine transferul la Dinamo?

Pentru mine este un pas foarte important deoarece o să reprezint un club foarte mare și de tradiție din România, unul care a scris istorie, sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și sper să fac tot ce ține de mine să câștig toate partidele și la final trofee.

-Ce știi despre fanii acestei echipe?

Cred că sunt cei mai buni din România. Am jucat deja de multe ori împotriva lui Dinamo, chiar și în finala Cupei și stadionul a fost senzațional. Era plin de dinamoviști care au susținut echipa necondiționat. Chiar și la ultimul meci care s-a jucat pe stadionul din Gruia suporterii lui Dinamo au umplut stadionul și ne-au dat senzația că de fapt jucau acasă.

-Ai un mesaj pentru fani?

Promit să muncesc foarte mult, să lupt la fel de mult, să mă bat pentru fiecare minge și să știe că pot conta pe mine și pe profesionalismul meu mereu. Nu pot să promit mai mult, dar eu voi da tot ce ține de mine ca să-i fac fericiți.

-Crezi că Dinamo va ajunge campioană sezonul acesta?

Eu cred că da. Lotul este bun, antrenorul de asemenea, condițiile sunt la cel mai înalt nivel, avem suportul necondiționat al acestor fani incredibili, dacă le adunăm pe toate acestea consider că avem cea mai mare șansă să câștigăm acest trofeu. Dar va trebui să jucăm meci de meci la victorie și abia la final să vedem pe ce loc am ieșit.

-Cu cine crezi că se va bate Dinamo la titlu?

Cu siguranță se va bate cu Steaua, marea rivală, se va bate cu CFR Cluj care a făcut un efort financiar foarte mare vara asta și niciodată nu poți să excluzi Viitorul. Craiova se va lupta de asemenea dar eu cred că cele patru de care ți-am spus au cele mai mari șanse.

-Crezi în acest proiect nou de la CFR Cluj?

Da, eu cred că este unul foarte bun dar să vedem cum o să le iasă. Au făcut un efort foarte mare, va depinde mult de rezultate, abia la final vom vedea dacă a fost o strategie bună sau nu. Pentru că dacă au investit atâția bani cu toții de acolo vor vrea să câștige ceva.

-Ce știi despre Cosmin Contra?

Eu nu îl cunosc personal foarte bine dar deja munca pe care a făcut-o aici a fost fantastică, am avut posibilitatea de a vorbi o dată cu el și i-am spus că face o treabă minunată și ce mi-au spus jucătorii și persoanele care îl cunosc face niște antrenamente foarte bune.

– Cum a fost primul antrenament cu Dinamo?

Astăzi (n.r. ieri) a fost primul antrenament și mi-a plăcut foarte mult. Mereu cu mingea, foarte intensiv, el vorbește foarte mult cu tine, te face să te apropii de el. Eu înțeleg româna și o pot vorbi dar faptul că el vorbește bine spaniolă, că preparatorul fizic este spaniol, este un avantaj.

Citește și:

EXCLUSIV Paul Anton este de astăzi la antrenamente

 

-->
Previous Miriuță are cuvinte de laudă pentru Nascimento
Next EXCLUSIV Paul Anton este de astăzi la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *