INTERVIU EXCLUSIV Nascimento: ”Fanii au fost forța noastră”


Mijlocașul lui Dinamo, Filipe Nascimento, se simte incredibil de bine la noua sa echipă. El a semnat duminica trecută cu echipa din Ștefan cel Mare și deja la 8 minute după ce a intrat pe teren în tricoul ”câinilor” a marcat primul său gol. El spunea la conferința de prezentare că pentru el sunt ”doi pași înainte faptul că a părăsit CFR Cluj și a venit la această echipă”. Am stat de vorbă astăzi cu Filipe care recunoaște că e foarte fericit dar va rămâne cu picioarele pe pământ.

-Cum te simți după ce ai avut un asemenea debut perfect?

Sincer sunt foarte fericit pentru că am debutat cu o victorie frumoasă și de asemenea cu un gol. A fost foarte important atât pentru mine cât și pentru echipă pentru că a echilibrat meciul.

-Cui îi dedici acest gol?

Familiei mele și prietenilor care m-au ajutat foarte mult în ultimele luni.

-Cum a fost contactul cu o asemenea galerie?

Fanii lui Dinamo au fost impresionanți. Serios! Susținerea lor de când am ieșit de la Săftica până în ultimul minut al partidei a fost fundamental pentru noi. Să joci cu o asemenea galerie ne dă multă încredere și forță. Vreau să le mulțumesc pentru că ei au fost forța noastră majoră.

-Se vorbește că se va amâna meciul cu Viitorul din cauza partidelor din cupele europene, va fi bine pentru voi?

Nu am nicio idee despre ce se poate întâmpla. Noi vrem să jucăm partidă după partidă și să dăm tot ce e mai bun mereu. Zilele în care jucăm nu depind de noi așa că noi ne concentrăm doar la meciul următor.

Citește și:

ATENȚIE DINAMO. Și Athletic Bilbao a câștigat ieri cu 0-2

Previous Cu ce probleme se confruntă Albin
Next ATENȚIE DINAMO. Și Athletic Bilbao a câștigat ieri cu 0-2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *