INTERVIU EXCLUSIV Ioan Filip: ”Ăsta este visul meu. Ar fi ceva rar întâlnit”


Ioan Filip a semnat pe 14 decembrie cu Dinamo, dar el nu a putut fi folosit de Mircea Rednic în ultimele meciuri din 2018. El a tras tare în Antalya, unde a purtat și banderola de căpitan în primele două meciuri amicale la care Dan Nistor a absentat din cauza unei accidentări, și a fost titular cu Poli Iași, el fiind lăudat de fostul antrenor al rivalilor de la FCSB, Nicolae Dică. Închizătorul a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro care este marele vis al său în fotbal.

-Cum crezi că va fi meciul cu Sepsi?

O să fie un meci greu, cu multă încărcătură, cred că o să fie și un meci frumos, dar noi cred că avem mai multă încredere acum, am arătat asta și luni și sper să aducem cele trei puncte. Cât este acolo, o șansă mică, încă mai credem în play-off, dar noi trebuie să luăm meciul următor, cu Sepsi, și dacă vom câștiga, o să vedem dacă ne apropiem sau dacă rămânem la aceeași distanță.

-V-ați rugat la Dumnezeu să facă o minune?

Păi dacă ne-am ruga toți la Dumnezeu s-ar termina toate meciurile egal, nu cred că partea divină ne ajută. Dumnezeu ne ajută să fim sănătoși, nu cred că ne poate ajuta în condițiile astea.

-Aduci Champions League în Ștefan cel Mare? Ești singurul jucător din lot care a jucat în Grupele Ligii Campionilor…

Mamă, cum ar fi! Vă dați seama că îmi doresc să mai particip măcar odată în Champions League în grupe…dacă ar fi și cu Dinamo, ar fi ceva senzațional!

-Ce înseamnă Dinamo pentru tine?

Când spui numele Dinamo, spui un nume mare. Știi istoria care a fost în spatele acestui nume, e ceva foarte, foarte mare pentru mine.

-Tu cu ce echipă țineai când erai mic?

Sincer, țineam cu FC Național, când aveau perioada aceea foarte bună cu Olăroiu.

-Cum a reușit Mircea Rednic să vă transforme?

Am avut altă atitudine, asta a făcut diferența și luni la meci. În urma acestei schimbări a venit și rezultatul și sper și sâmbătă să fie la fel.

-Montini e așa și la antrenamente?

La meciuri e important cum e. Dacă dă două goluri pe meci poate să stea la antrenamente, nu contează.

-Mai ai un vis în fotbal?

Da, să mai aud imnul Champions League odată. Pentru că atunci, cu Oțelul Galați, nu am știut să ne bucurăm. N-am știut unde suntem, n-am conștientizat ce am realizat.

-Dar la Dinamo ce ar înseamna, cu galeria în spatele vostru?

Cred că ar fi ceva extraordinar, rar întâlnit.

Citește și:

VIDEO Reda Jaadi: ”Nu sunt un băiat fragil”

-->
Previous VIDEO Reda Jaadi: ”Nu sunt un băiat fragil”
Next Mihaela Nunweiller șterge pe jos cu Cristi Borcea. Dezvăluire ULUITOARE

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *