INTERVIU EXCLUSIV Daniel Popa: ”Asta mi-a spus tata” Ce promisiune face fanilor


Daniel Popa putea fi acum în Kazahstan, dar a ales în iarnă să refuze o ofertă de 10.000 de euro lunar și să câștige doar 2.500 de euro la Dinamo, ca să demonstreze că este un fotbalist bun la această formație. El a explicat într-un interviu exclusiv doardinamo.ro de ce a luat această decizie, ce i-a spus tatăl lui, dar și ce promisiune poate face fanilor înainte de începerea noului sezon.

-E deja o tradiție pentru tine să marchezi în meciurile amicale…

Da, eu sper să-mi creez o tradiție să marchez în campionat, nu în amicale. Dar mă bucur că am marcat și în primul amical și sper să mai marchez și în meciurile care urmează pentru că îmi vor da un moral bun și pentru meciurile care urmează în campionat.

-S-a schimbat ceva odată cu venirea lui Eugen Neagoe?

Da, de la orice antrenor avem ceva de învățat. Și de la nea Mircea am avut foarte multe de învățat. Acum Mister a vorbit foarte mult cu mine și vreau să învăț în continuare pentru că sunt încă tânăr și am multe de învățat până o să mă las de fotbal.

-Îți dă încredere noul antrenor?

Sincer, da. Vorbește foarte mult cu mine, îmi spune ce dorește de la mine, și eu încerc să fac ceea ce spune dânsul.

-Crezi că vei fi un atacant de bază la Dinamo în sezonul acesta?

Eu îmi doresc ca toată echipa să facem un sezon bun, bineînțeles că și eu vreau mai mult de la mine, pentru că și anul trecut nu am reușit să marchez foarte mult. Vreau să înscriu în acest an și pentru anul trecut.

”Iubesc aceste culori. Pentru mine Dinamo înseamnă o familie”

-La începutul anului ai refuzat o ofertă din Kazahstan. Acum dacă ar mai veni acea ofertă ce ai face?

O să o refuz din nou. Iubesc aceste culori și acest club și vreau să fac mai mult, când o să merit să plec în afară atunci o să merg. Deocamdată n-am demonstrat nimic aici, vreau să demonstrez că pot juca la această echipă și după aceea o să plec dacă o să vină vreo ofertă.

-Ce înseamnă Dinamo pentru tine?

Pentru mine înseamnă Dinamo o familie. Și când merg acasă vorbesc despre Dinamo cu părinții mei, pentru că sunt dinamoviști, tatăl meu mi-a spus anul trecut să am încredere în mine și să vin să joc cu sufletul pentru că pentru aceste culori au jucat fotbaliști mari și trebuie să fiu și eu printre ei.

-Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

DA! Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion și să aibă încredere în noi că o să facem o surpriză frumoasă în acest campionat.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Răuță: ”Altfel nu veneam” Ce mesaj are pentru suporteri

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Răuță: ”Altfel nu veneam” Ce mesaj are pentru suporteri
Next Primele cinci etape de foc pentru Dinamo în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *