INTERVIU EXCLUSIV Busuladzic: ”Vă iubesc, fani dinamoviști!”


Fostul închizător al lui Dinamo, Azer Busuladzic, plecat săptămâna trecută la Atromitos, în Grecia, a acceptat un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro referitor la perioada pe care a petrecut-o la echipa din Ștefan cel Mare.

-Cum te-ai simțit la Dinamo?

Timpul pe care l-am petrecut la această echipă a fost bun, în special în sezonul trecut când am jucat aproape meci de meci. Ca fotbalist mereu te simți bine când joci meciuri și te autodepășești.

-Cu ce amintiri ai plecat de la această echipă?

Noi eram buni atât ca echipă, cât și ca grup și îmi voi aminti mereu de această perioadă ca una frumoasă din cariera mea de jucător.

-Ce a însemnat Dinamo pentru tine?

A fost prima mea provocare în afara Danemarcei și cred că a fost alegerea potrivită atât pentru mine cât și pentru acest club. Am crescut mult ca jucător în primul an jucat la Dinamo.

-Este adevărat că nu ai avut o relație bună cu antrenorul Cosmin Contra?

Nu am niciun comentariu de făcut la adresa antrenorului și a alegerilor sale pentru echipă și schimbărilor pe care le face în ceea ce privește jucătorii. Am simțit că nu m-a plăcut ca jucător și a luat o decizie în ceea ce privește viitorul echipei. Doar rezultatele pe care le va avea vor dovedi dacă a fost o alegere bună sau nu.

-Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

Fanii acestei echipe sunt speciali, ei au făcut fiecare meci special și a fost extraordinar să joc pentru ei. Am citit unele dintre comentariile de pe social media și vreau să le spun că apreciez foarte mult suportul și dragostea pe care am primit-o din partea lor. Vă iubesc, fani dinamoviști!

Citește și:

Marius Niculae: ”Se chinuie”

-->
Previous Marius Niculae: ”Se chinuie”
Next Doi jucători de bază vor lipsi cu FC Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *