Interviu emoționant: „Acum 2 ani nu ştiam dacă voi mai putea merge vreodată.”


-->
Dinamo a pierdut aseară un nou meci în Liga 1, al cincilea în ultimele 7 partide, iar Jerry Gane nu a mai rezistat și a ales să-și dea demisia.

Mihai Eșanu, portarul care a intrat mai mult de nevoie între buturile echipei dinamoviste, căci portarii aduși de spanioli au ales să plece, a dovedit că își merită locul cu prisosință în echipa de start, dând o palmă celor care n-au avut încredere în calitățile sale.

Pe lângă calitățile foarte bune pe care le are ca portar, acesta este și un tip foarte direct, fără emoții la interviuri și care oferă mereu declarații spumoase.

Aseară, după meci, acesta a vorbit presei la interviuri despre meciul pierdut, despre Cortacero, dar și despre visul său care a devenit realitate: convocarea la Euro 21.

Mihai Eşanu, portar Dinamo: „Mi-ar fi plăcut să mă bucur de convocare şi în seara asta, dar va fi greu, pentru că supărarea este mare după o înfrângere de acest fel.”

(V-aţi luat gândul de la playoff?) „Cred că de meciurile trecute, şansele s-au diminuat din ce în ce mai mult. Acum e clar. Nici şanse matematice nu cred că mai avem.”

(Cum e situaţia?) „Grea, cum e întotdeauna când nu sunt rezultate. La orice echipă e situaţie grea când nu sunt rezultate. La Dinamo, care s-a bătut întotdeauna acolo sus… vă daţi seama, suntem foarte jos pentru ceea ce înseamnă Dinamo.”

(Se întoarce Cortacero) „Sper să nu vină deloc. A făcut prea mult rău, orice s-ar întâmpla, nu poate să repare răul pe care l-a făcut.”

„Dacă nu eram în vestiar, sigur plângeam.”

(Despre EURO U21) „Este probabil cea mai importantă realizare din viaţa mea şi mă bucur foarte, foarte mult pentru asta. Mai ales că în urmă cu nici doi ani nu ştiam dacă voi mai putea să mai merg vreodată. A urmat o perioadă foarte, forte grea pentru mine, am muncit mult. Eram în drum spre antrenament ieri, am primit ceva de la un delegat al clubului… nici nu ştiam s-o citesc, că nu am primit niciodată o astfel de hârtie. L-am sunat, ce e asta? Mi-a spus că sunt la lot. Eram sceptic, nu ştiam ce să cred. Când am văzut pe siteul federaţiei…. nişte sentimente. Ţi-au dat lacrimile? Sincer, nu mi-au dat. Eram în vestiar şi nu voiam să mă vadă băieţii. Dacă nu eram în vestiar, sigur plângeam. E ceva incredibil, un vis pentru mine. Dar m-a trezit, acest meci m-a trezit.”

Citește și:

Cornel Dinu: „Trebuie să servim Dinamo”

Previous Ultima variantă de antrenor: „Nu am cum să refuz Dinamo”
Next Cornel Dinu: „Trebuie să servim Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *