INTERVIU De cine se teme Penedo înaintea derby-ului și cum a trăit Mondialul


Portarul lui Dinamo a fost singurul fotbalist din Liga 1 care a participat la Mondialul din Rusia și s-a întors cu forțe proaspete la echipa din Ștefan cel Mare. Jaime Penedo este convins că formația sa poate câștiga derby-ul și a fost emoționat când i-a fost tradus în spaniolă mesajul fanilor: ”Dinamo, dacă noi te iubim, tu nu o să mori niciodată”.

-Cum va fi acest derby pentru Dinamo?

-Sperăm că va fi bine pentru noi, este prematur să spunem că vreuna este favorită deoarece este doar a doua etapă, fiecare echipă este în perioada în care își caută cel mai bun 11, noi sperăm să câștigăm.

-Câte meciuri cu FCSB ai până în prezent?

Sincer, nu știu, cred că am multe. Cred că am șapte sau opt. Dar sunt partide speciale atât pentru mine, cât și pentru tot grupul. Știm ce responsabilitate avem.

-Ai vorbit cu tinerii lui Dinamo?

Cred că ambientul te face să știi ce ai de făcut fără să mai ai nevoie de alte explicații. Când vor fi acolo în teren și vor simți atmosfera vor da cu siguranță tot ce e mai bun ca să aducem victoria în Ștefan cel Mare.

-Ai un mesaj pentru fani?

Da, ca întotdeauna să fie alături de noi, să ne susțină, pentru că noi vom da totul să obținem un rezultat bun și să-i facem fericiți.

Coșmaruri cu Teixeira

-Este vreun adversar de temut în echipa rivală?

Sincer, un jucător care mi se pare periculos este Teixeira. Este mereu acolo când echipa are nevoie de el. Anul trecut a marcat în ultimele minute, trebuie să avem mare grijă cu el. Am văzut meciul lor de ieri, este încă o echipă care încearcă să-și găsească un stil de joc, dar noi vom ști ce să facem duminică seara.

-Cum a fost Mondialul pentru tine?

A fost o experiență foarte bună, a fost foarte frumos pentru noi, știam că va fi foarte greu pentru noi, am suferit puțin mai mult decât ne așteptam, dar e normal. Este o mare diferență între fotbalul panamez și fotbalul european. Nu cred că voi mai scrie o nouă carte. Cred că etapa de scriitor s-a terminat.

Citește și:

Becali pus la punct și de Andone. Ce mesaj a primit

-->
Previous Becali pus la punct și de Andone. Ce mesaj a primit
Next Sorescu îi răspunde cu TUPEU lui Gigi Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *