INTERVIU Dănciulescu: ”Va fi mult mai greu”


Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre partida pe care o va disputa echipa sa împotriva lui Athletic Bilbao, mâine, de la 21:45, pe stadionul San Mames din Bilbao. ”Câinii” se pot califica în play-off-ul Europa League dacă trec de acest tur preliminar.

-Optimist?

Da, de ce nu? Având în vedere că în a doua repriză din tur am jucat foarte bine, premizele sunt bune. Cu siguranță va fi o altă partidă, va fi mult mai greu, dar am demonstrat că se poate juca de la egal la egal și în multe momente să fim peste adversar așa că mergem încrezători să ne jucăm șansa.

-Cum îi simți pe băieți înaintea duelului?

Sunt foarte bine, atmosfera este plăcută, venim după o victorie importantă în campionat, așa că sunt încrezător și optimist că putem să producem surpriza la Bilbao. Mergem cu șansa a doua dar am demonstrat că putem să ne calificăm pentru că în multe momente de joc am fost peste ei.

-Câți dinamoviști vor veni la Bilbao?

Cu siguranță vor veni români în Spania, vor pleca și din București, se vor face auziți pe San Mames fără niciun fel de problemă.

-Negoiță a anunțat că se vor da și prime. Contează acest aspect?

Sunt motivați dar nu de prime. Ci de faptul că Dinamo joacă în cupele europene după foarte mult timp și să joci într-o astfel de competiție e mai important decât orice bonus financiar din punctul meu de vedere.

Citește și:

FOTO Pe cine a luat Contra în Spania. Maxi Oliva și-a revenit!

-->
Previous FOTO Pe cine a luat Contra în Spania. Maxi Oliva și-a revenit!
Next Talismanul norocos al ”câinilor” merge la Bilbao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *