INTERVIU Dan Nistor: ”N-am fost dinamovist de mic, dar m-a durut”


Fostul mijlocaș al lui Dinamo, în prezent jucător legitimat al CFR Cluj, a fost obiectul unui schimb între Cosmin Contra și Dan Petrescu în cantonamentul din Slovacia. El spune că a rămas cu un gust amar după perioada petrecută în Ștefan cel Mare și recunoaște că nu o să se bucure în momentul în care o să reușească să marcheze goluri împotriva ”câinilor” într-un interviu pentru gsp.ro.

– Ai plecat de la bucureșteni, care sunt pe locul 7 acum, și ești liderul Ligii 1, cu CFR.
– Eu am spus din start că este un pas înainte, iar clasamentul arată clar asta. Știam ce condiții, echipă și pretenții sunt la Cluj. Mi-a rămas totuși un gust amar pentru că nu am reușit să fac mai mult la Dinamo.

– Ai câștigat Cupa Ligii, totuși.
– Ai dreptate, dar nu vezi că au desființat competiția? Eh, e bine și așa, rămân în CV cu ultima Cupă a Ligii jucată (râde).

– S-a vorbit mult despre faptul că ai fost îndepărtat din Ștefan cel Mare de Cosmin Contra. Ești supărat pe el?
– Haideți să vă spun ceva foarte sincer! Nu am fost îndepărtat de Contra. Știu exact cine sunt cei care au făcut asta, dar am să țin pentru mine.

– Cum adică?
– Alți oameni din club au vrut să fie așa. Cu Cosmin Contra am o relație foarte bună, am mai vorbit cu dânsul și după ce am plecat de la Dinamo. Cum am mai spus-o, eu sunt un tip mai de la țară și am o educație de la țară, nu îmi place să bag zâzanie, așa că voi ține doar pentru mine tot ce știu. Dar știu sigur cine m-a făcut să plec! Mă rog, sunt bine unde sunt acum și asta contează până la urmă.

– De ce crezi că te-au dat la o parte?
– Au spus că eu am fost „buba neagră” a vestiarului, că stricam atmosfera, dar nu e nimic adevărat. Am avut și am o relație foarte bună cu jucătorii lui Dinamo. Vorbim și acum zilnic, unora le e dor de mine și mie îmi este foarte dor de ei.

– Te-ai simțit jignit?
– Chiar dacă n-am fost dinamovist de mic, m-a durut. Nu am jucat mult la Dinamo, nu mă compar cu legendele clubului, dar începusem să fiu cu adevărat cu sufletul pentru acea echipă. Mă atașasem enorm de colegii mei și începusem să înțeleg cu adevărat spiritul lui Dinamo. Jucam și bine, zic eu, așa că, da, recunosc, mi-a părut foarte rău că am plecat.

– Când ai aflat prima oară de schimbul Nistor-Nascimento?
– Eram în cantonament în Slovenia și am aflat din presă. S-a scris încontinuu, mie nu-mi spunea nimeni nimic, dar m-am gândit că trebuie să existe un adevăr. Nu am știut sigur până într-o dimineață, când m-a chemat Mister Petrescu să luăm micul dejun și m-a întrebat dacă vreau să vin la CFR pentru că el mă dorește foarte mult și Dinamo e dispusă să mă dea.

– Ai acceptat pe loc?
– Mi-a povestit ce are de gând să facă la Cluj, am bătut palma acolo și asta a fost. Acum sunt la CFR, dau tot ce am mai bun și sper să câștigăm tot ce se poate câștiga. Am să rămân cu Dinamo în suflet toată viața mea, am prins acest „microb”, asta e clar, dar în același timp sunt și un profesionist.

„Meciul cu Dinamo din noiembrie va fi unul special pentru mine. Am să dau pentru CFR tot ce am mai bun, dar dacă voi da gol, nu mă voi bucura” Dan Nistor

Citește și:

Penedo: ”Niciodată nu am simțit așa ceva”

-->
Previous Penedo: ”Niciodată nu am simțit așa ceva”
Next Unde vrea să plece Adam Nemec. Când va da un răspuns ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *