INTERVIU Dan Nistor: ”Cu toții ne dorim ca la anul să luăm tot!”


Dan Nistor a fost destul de supărat la finalul partidei cu Astra, terminată 1-1 pe stadionul din Ștefan cel Mare. El mărturisește că sunt foarte bucuroși totuși că antrenorul lor va continua și sezonul următor la Dinamo și sunt convinși că se vor bate cu șanse reale să câștige totul.

-Sunteți puțin dezamăgiți?

Normal că ne doream să fim campioni dar asta este, nu avem ce să facem, trebuie să ne recuperăm pentru meciul de sâmbăta viitoare, să câștigăm un trofeu după cinci ani.

Vă bucurați că nu a luat FCSB-ul titlul?

Nu, ne bucuram dacă am fi câștigat noi. Din îi păcate nu s-a putut. Sperăm ca la anul să câștigăm după 11 ani campionatul.

-Ați aflat scorurile din celelalte meciuri în timpul partidei?

Am căzut de comun acord cu Mister să nu se anunțe la stație despre scorurile din celalalte meciuri, pe final am văzut suporterii că se bucurau foarte tare și și normal că ne-am dat seama. Ce pot să zic, îi felicit pe cei de la Viitorul și le doresc multă baftă în continuare.

-Cât de mult a contat pentru voi că a semnat Cosmin Contra?

Vă dați seama că a fost un aspect foarte important pentru noi, ne bucurăm că a semnat și sperăm să facem numai lucruri bune.

-Tu rămâi la Dinamo?

Da. normal, nu știu nimic de vreo ofertă. Eu îmi doresc să rămân.

-Vă gândiți deja la Europa League?

Mai este foarte mult până acolo, ne așteaptă săptămâna viitoare o finală de cupă, sperăm să câștigăm și să aducem un trofeu după cinci ani în Ștefan cel Mare, să facem acești fani minunați fericiți, o să mergem în vacanță și o să ne încărcăm bateriile pentru un campionat destul de greu.

-Campionatul următor v-a stabilit Mutu obiectivul – trebuie să luați toate trofeele…

Cu siguranță asta ne dorim cu toții.

-->
Previous Contra: ”Am rămas pentru că vreau să cîștig titlul la anul!”
Next Pe cine ar putea întâlni Dinamo în preliminariile Europa League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.