INTERVIU Dan Nistor, amenințare fără precedent. Ce are de gând să facă


Dan Nistor a reușit o nouă pasă decisivă vineri seara pe stadionul din Ștefan cel Mare, la golul lui Perovic din victoria cu 1-0 contra celor de la Poli Iași. Cu toate că a fost o seară fericită la Dinamo, Dan Nistor pune o presiune foarte mare pe Ionuț Negoiță și amenință că pleacă de la echipă la finalul lunii decembrie.

-Dan, încă o pasă de gol, o nouă victorie…

Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa, chiar dacă n-a fost un joc prea reușit din partea noastră, dar important e că am câștigat și avem încă 3 puncte în clasament. Și la Clinceni trebuia să câștigăm, am avut ocazii destul de mari, dar am început meciul de la 2-0 . Important e că am câștigat în seara asta, nu vreau să mă mai gândesc la ce a fost, ci la ce este și ce va fi în viitor.

-Cum ți s-a părut atmosfera?

Pe această cale vreau să fac un anunț! Vreau ca suporterii noștri să fie în număr cât mai mare la meciul de miercuri pentru că cei de pe facebook, rămân doar pe facebook. Și nu sunt de acord cu acest lucru. Cu siguranță mă vor înjura, dar v-am zis, vreau mai mult de la ei. Să vorbească mai puțin pe facebook și să vină în tribună, să mă înjure de aici. Numai să fie un stadion plin. Și să-și facă carduri, că asta ne ajută foarte mult.

-Crezi că vor reuși să cumpere Dinamo?

Eu vreau fapte, v-am mai spus! Nu vorbe, fapte!

-Se simte atât de tare lipsa lor?

Da, normal că o simțim. Meci de meci, doar cei din peluză și câțiva la Sud. Chiar și cei de la oficială erau foarte puțini. Iar majoritatea vin acolo oricum cu invitație de la club. Nu jucăm noi un fotbal foarte bun, dar cu siguranță cu venirea lor vom face lucruri bune împreună. Fără ei, nu se poate!

-Mirel Rădoi a fost în tribune, crezi că vei avea mai multe șanse să joci la națională?

Nu știu, vom vedea asta. Important e ca Dinamo să câștige în continuare și să meargă sus, acolo unde îi este locul pentru că mai este mult până la schimbarea asta și până la meciurile echipei naționale. Eu am spus că dacă voi intra pe teren din minutul 1 îmi voi da viața pentru echipa națională.

-Care este situația voastră financiară?

În presă a apărut că avem doar 15 zile întârziere la bani și noi avem de fapt două luni și jumătate. Eu îmi doresc din tot sufletul să ne primim cât mai repede banii. Muncești, muncești, și muncești așa în gol degeaba.

-Au fost promisiuni în acest sens?

Au fost, dar au rămas doar la stadiu de promisiuni. Așteptăm. Nu ne-a pus nimeni nicio condiție să facem un număr de puncte. Dar mi se pare normal, chiar dacă suntem în România, banii să fie la zi.

-Crezi că vine Moș Crăciun cu sacul plin la voi?

Păi dacă nu va veni, mă gândesc serios în decembrie să-mi caut altă echipă! Dacă nu voi fi plătit cu siguranță mă voi gândi să plec la altă echipă deoarece am un copil de crescut și trebuie să-i ofer totul. Nu știu de absolut nicio ofertă din Arabia Saudită, agentul meu dacă îmi va găsi vreo ofertă vă voi informa primii. Dacă situația va mai continua așa, cu siguranță nu voi mai rămâne, chiar dacă iubesc fanii, nu mai contează.

-Ai putea să mai joci la altă echipă în România?

Nu, nu. Decât la Dinamo, atât. Dar în situația asta nu se mai poate. Îmi caut echipă și nu doar eu, ci și colegii mei. Fanii îmi scandează numele, mă iubesc, dar eu am un copil de crescut și trebuie să mă înțeleagă.

-De când nu l-ați mai văzut pe Negoiță?

De 1 an, atunci când mi-am prelungit contractul. De atunci nu l-am mai văzut. L-am văzut doar la televizor, acum la ultima conferință de presă.

-Cum ți s-a părut la televizor?

Un băiat frumușel, ce să zic? E patronul nostru și sper să se rezolve aceste treburi cu banii că e păcat. Suporterii iubesc Dinamo și sper cu acest interviu să vină mult mai mulți la stadion și să ducem Dinamo acolo unde-i este locul, dar fără bani nu se poate face nimic. Nu am mințit niciodată!

-Dacă veți fi cu banii la zi, veți ajunge în play-off?

Cu siguranță. Și nu mă refer numai la mine, sunt jucători care nu au salarii așa mari cum îl am eu. Sunt juniori care au 3.000-4000 de lei. Străinii au salarii mai mari, trebuie și ei să meargă acasă, să dea de mâncare la copii. Nu avem de ce să facem grevă. Tot nouă o să ne facem rău. Ne pregătim bine, dăm totul pe teren, contre, dar dacă din iarnă clubul nu ne va plăti vom strânge mâna și fiecare pe drumul lui! Ne este și nouă foame.

-Cum vei sărbători 1 decembrie?

Alături de familie. De copilul și de soția mea. Nu au sosit încă produsele tradiționale, m-am gândit să fac ceva la Săftica dar din păcate nu am reușit.

Citește și:

-->
Previous LUPTA PENTRU PLAY-OFF Rezultatul la Astra-Gaz Metan Mediaș
Next Dusan Uhrin, nemulțumit de echipă. Ce le-a cerut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *