INTERVIU cu Rafael, dinamovistul care participă la FINALA Eurovision


Un dinamovist de mic copil participă la finala Eurovision România 2018 va avea loc pe 25 februarie, la Sala Polivalentă din București. În finala competiției în care se va alege reprezentantul României la Lisabona s-au calificat 15 piese. Rafael a acceptat un interviu în exclusivitate pentru doardinamo.ro în care își spune povestea.

-Rafael, de cât timp ții cu Dinamo?

De pe la 10 ani, din anii 80. Pe atunci era Moraru în poartă, care avea un stil de a apăra șuturile periculoase cu o relaxare și o siguranță care fascina și ușura emoția suporterului din tribună, dar și dădea o încredere mare colegilor de echipă, l-am îndrăgit pe loc! Mai erau Mateuț și Orac, cu golurile lor senzaționale din loviturile libere, Andone și Rednic în apărare și Cămătaru și Damaschin în atac. Senzațională generație! Dar cei care mi-au rămas în suflet au fost Generația din 90 cu Lucescu antrenor, Răducioiu, Stelea și magicianul Dănuț Lupu, cu care am onoarea să fiu prieten și astăzi și când joc cu el parcă simt că visul meu de a juca la Dinamo s-a împlinit cumva.

-Știu că ai fost aproape să semnezi cu Dinamo…

Da, când terminat Liceul Sportiv am fost la naționala de juniori și am cunoscut oameni care peste ceva ani, prin 2003-2004, au insistat să semnez cu Dinamo, generația lui Dănciulescu, Claudiu Niculescu și Florentin Petre. Totuși, am ales muzica…deoarece începusem deja să prind niște contracte.

-Cum vezi echipa actuală a lui Dinamo?

Cred că Dinamo va lupta până în ultima secundă pentru play-off și se va califica. Sunt sigur că vor oferi această mare bucurie fanilor extraordinari ai acestei echipe. Cel mai mult din actuala echipă în plac Torje și Nemec.

-Ai un mesaj pentru suporterii lui Dinamo?

Îmi doresc enorm ca frații mei dinamoviști să fie alături de mine duminică, 25 februarie, de la ora 21:00, la finala Eurovision, dar și de acasă, cu votul lor! Le mulțumesc mult, anticipat! DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

-->
Previous CALCULE SIMPLE PENTRU PLAY-OFF
Next Mutarea făcută de Negoită. Cum se implică ca să fie sigur că se califică în play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *