INTERVIU: cu Juan Albin. Uruguayanul a vorbit despre cum au decurs negocierile cu Dinamo.


Juan Albin a acordat un interviu interesant publicației sportive, FANATIK.RO şi a vorbit despre cum au decurs negocierile cu Dinamo, relaţia pe care o are cu antrenorul Cosmin Contra şi a dezvăluit ce obiectiv are cu formației din „Ştefan cel Mare”.

Care este situaţia ta de la Veracruz? Ai reuşit să ajungi la un acord cu ei pentru a merge la Dinamo?

Acum aştept permisiunea celor de la Veracruz pentru a putea călători spre România şi a semna contractul cu Dinamo. Cred că lucrurile s-au lămurit cu actuala mea echipă.

Pe ce perioadă o să semnezi cu Dinamo?

O să fiu cedat sub formă de împrumut până în decembrie, iar după aceea o să vedem ce se va întâmpla. E posibil să rămân şi pentru anul următor. Cine a insistat pentru transferul tău la Dinamo? Adi Mutu şi Contra. Am vorbit cu ei tot timpul şi m-au făcut să mă simt foarte important şi dorit cu adevărat la Dinamo.

Cine a insistat pentru transferul tău la Dinamo?

Adi Mutu şi Contra. Am vorbit cu ei tot timpul şi m-au făcut să mă simt foarte important şi dorit cu adevărat la Dinamo.

A contat partea financiară în negocierile cu Dinamo?

Banii nu contează pentru mine. Am muncit destul până acum. Îmi doresc doar să joc şi să fiu fericit.

Ce obiectiv ai cu Dinamo?

Sincer? Îmi doresc din tot sufletul să câştig titlul cu Dinamo şi să ajungem cât mai departe în Liga Europa. Dinamo este o echipă care mereu mi-a plăcut. Am înscris multe goluri contra lui Dinamo, dar mereu mi-a plăcut. Dinamo se lupta cu Steaua, CFR Cluj şi Viitorul pentru titlu în sezonul următor.

Poţi să ne faci o comparaţie între Contra jucătorul şi Contra antrenorul?

Am jucat doi ani împreună şi ţin minte că avea nişte calităţi incredibile. Toţi îl iubeam. Cosmin este la fel de nebun ca şi în momentul în care era jucător şi asta îmi place la el. Se poate spune că are aceeaşi nebunie frumoasă ca şi mine.

Îţi aduci aminte de debutul tău în Liga 1?

Da. Îmi aduc aminte! Am ajuns la un acord cu Petrolul, iar în meciul cu Chiajna am stat pe bancă. Am debutat într-un meci Dinamo-Petrolul, în septembrie. Am fost rezervă şi am intrat imediat după pauză, Dinamo conducea cu 1-0, iar eu am înscris golul egalizator pe finalul meciului. A fost şi primul meu gol pentru Petrolul în Liga 1.

Eşti pregătit să joci 90 de minute? Nu ai făcut pregătirea cu Dinamo.

Este adevărat că nu am făcut pregătirea cu Dinamo, dar asta nu înseamnă că nu m-am antrenat şi nu sunt apt. Este în minte, totul tine de asta. Eu îmi doresc să joc tot meciul.

Ai avut ceva probleme la menisc şi au suferit o operaţie la piciorul stâng. Acum este totul ok?

Da. Nu mai am nicio problemă cu meniscul. Sunt bine. Am fost operat în decembrie, dar am făcut recuperarea şi totul este ok.

Când o să ajungi în România pentru a semna cu Dinamo?

Cred că duminică sunt în Bucureşti, o să vin singur. După aceea o să ajungă şi tatăl meu. Nu o să locuiesc cu familia în România.

Îţi este dor de perioada petrecută în România?

Da, îmi este dor! Am locuit în Ploieşti în perioada în care jucam pentru Petrolul, dar mereu mi-a plăcut să Bucureştiul.

Interviu acordat de Juan Albin pentru Fanatik.ro

Previous Antrenorul lui Mouscron îl anunță pe Contra că ar putea pierde un nou jucător.
Next Programul primei etape a Ligii 1 Orange.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *