INTERVIU cu Dusan Uhrin: „Nu există niciun plan”


Dusan Uhrin a salvat Dinamo de la retrogradare după o serie bună de rezultate la finalul campionatului. Antrenorul este acum în vacanță, dar în câteva zile se va întoarce în România și va relua din nou activitatea la club. Acesta a oferit un interviu în FANATIK, însă nu este foarte optimist de ceea ce va urma să se întâmple la club.

Vei continua la Dinamo?

– Eu mai contract un an, da. Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme.

“În acest moment eu nu știu ca Dinamo să aibă vreun plan”

Cine e patronul până la urmă? Tu cu cine ții legătura?

– Sincer, e o situație foarte grea, nu suntem deloc pe drumul cel bun, asta este sigur. Și sincer nu știu dacă se va schimba situația sau patronul, trebuie să iasă cineva în față cu un plan pentru sezonul următor, în acest moment eu nu știu ca Dinamo să aibă vreun plan.,

Cu cine vorbești despre un eventual plan, despre jucătorii care-ți trebuie?

– Acum eu vorbesc doar cu Mario. O dată sau de două ori am vorbit cu Alex de la DDB (n.r. Alexandru Anghel), dar mie nu mi-a spus nimeni ce vor să facă. Voi vedea, după ce mă voi întoarce sigur trebuie să discutăm serios. Nu știu sincer ce vor sau ce plan au.

Dar tu cum te simți în această situație? Știi ce jucători vor rămâne, pe cine te poți baza, dacă poți să aduci alții în loc?

– Situația clar nu e normală. Dar sunt jucători care vor rămâne la Dinamo, până acum am vrut să transfer niște jucători la Dinamo, nu știu dacă este însă posibil. Sunt jucători din punctul meu foarte importanți pentru calitatea jocului, dar chiar habar n-am ce se va întâmpla.

Dar ai vorbit despre jucătorii de care ai nevoie?

– Da, da. Am vorbit. Dar nu pot aranja eu asta. Nu mă întreba pe mine dacă pot sau nu veni, pentru că nu ține de mine asta. Mario trebuie să se ocupe de asta. Problema este că nu se știe exact pe ce bani ne bazăm. Chiar nu știu ce vor face, ei au spus că vor aranja săptămâna aceasta și vom vedea dacă vor reuși să facă asta.

Citește și:

Săptămână importantă la Dinamo

-->
Previous Reacție neașteptată: „Să vină domnul Țiriac”
Next Săptămână importantă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *