INTERVIU Răspunsul lui Alberto Cobrea pentru fanii dinamoviști


Alberto Cobrea a fost în lotul lui Dinamo jumătate de an sezonul trecut dar pentru că nu i s-a dat nicio șansă să apere poarta lui Dinamo el a preferat să se transfere la FC Botoșani, echipă care a câștigat aseară cu 1-0 în fața ”câinilor”. Portarul moldovenilor nu a avut o misiune ușoară în a doua repriză când a fost chiar lângă Peluza Cătălin Hîldan. Fanii l-au huiduit și înjurat pe acesta și el le-a răspuns.

-E un rezultat mare pentru voi?

hotel iceberg balcic-->

Foarte, foarte mare, este o victorie muncită, am reușit să ne sacrificăm ca să luăm trei puncte pe un teren foarte greu, unde e aproape imposibil să câștigi pentru o echipă mică, norocul nostru a fost că am reușit să trecem de prima repriză fără să primim gol, ei au avut ocazii foarte, foarte mari.

-Ai învins echipa de la care ai plecat…ești și puțin supărat?

Suntem jucători profesioniști, ne facem treaba când intrăm pe teren, nu ținem cont de nimic. Nu avem mamă, nu avem tată, asta e sportul pe care îl facem, am petrecut jumătate de an aici, le mulțumesc pentru modul în care s-au comportat și că m-au înțeles când am vrut să plec. Le urez multă, multă baftă.

-Ți-a fost greu în repriza a doua…ai fost ținta suporterilor dinamoviști…

Nu, știam, ei alături de cei ai Petrolului sunt cei mai frumoși din țară, poți să închizi ochii la anumite scandări pe care le fac, îi apreciez foarte mult și sper să rămână la fel de uniți în continuare și să susțină echipa. Sunt mai mult decât al 12-lea jucător. Când ai asemenea tribună în spate chiar te poți conecta 100% la fiecare meci. Doar o întâmplare te poate face să pierzi cele trei puncte.

-O să fii suporterul lui Dinamo cu Bilbao?

Bineînțeles, sunt suporterul tuturor echipelor din România, sper să se califice toate, să reprezinte România cu brio în Champions League și în Cupa UEFA și le urez baftă tuturor. În prima repriză n-am ieșit din careu. Au avut foarte multe ocazii, au ratat din situații imposibile. Sper să se întoarcă roata, să aibă un șut și să câștige cu 1-0.

-Îți pare rău că ai plecat de la Dinamo. Poate ai fi avut o șansă să joci cu Bilbao?

Nu, mă felicit pentru alegerea făcută, știam ce fel de oameni sunt la Botoșani.

Citește și:

Gofolca e dinamovist: ”Aș accepta imediat o ofertă”

Previous Spaniolii de la Mundo Deportivo l-au caracterizat pe Cosmin Contra
Next Când ajunge Atheltic Bilbao la București. Programul celor două echipe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *