INTERVIU Andrei Sin dezvăluie secretul EURO GOLULUI cu FCSB


Andrei Sin a reușit la 28 de ani să devină vedeta campionatului. Numele său de familie înseamnă ”păcat” în limba engleză, un cuvânt care sigur nu e pe placul lui Gigi Becali. Fundașul s-a închinat imediat după ce a marcat pentru că a muncit mult să reușească să impresioneze în derby.

”Săptămâna aceasta am stat câte două ore cu Șerban în plus și am tras la poartă, am exersat loviturile libere. Piscitelli mi-a spus că sigur voi marca în derby și eu eram convins că dacă voi fi titularizat voi reuși să-i fac fericiți pe suporterii lui Dinamo”, a explicat Andrei Sin pentru doardinamo.ro.

-Andrei, cum te simți după acest meci?

Mă bucur că am câștigat acest meci, având în vedere presiunea care a fost pusă înainte de acest meci, multă lume nu ne-a dat nicio șansă și evident că sunt fericit că am marcat. Sincer am exersat înainte de acest meci loviturile libere, de vreo două săptămâni tot exersez, mă bucur că mi-a ieșit cea mai importantă este victoria, pentru că acum toată lumea a plecat acasă fericită.

-N-ai mai evoluat de la primul meci pe bancă a lui Dusan Uhrin, cu Chindia Târgoviște, în luna august… Cum a fost perioada asta pentru tine?

Atâta timp cât nu joci 7 luni de zile, este foarte greu, dar mă bucur că am evoluat cât de cât, am reușit să înscriu și am reușit să câștigăm. Nu știu dacă voi primi mai multe șanse acum, depinde și de mine, însă să vedem ce gânduri are domnul Uhrin, eu mă pregătesc la nivel maxim în fiecare zi din săptămână și sper să joc, e normal.

-Ce spui despre rivalii de la FCSB?

FCSB este o echipă bună, cu jucători de calitate și sunt sigur că se vor bate la titlu, dar după eliminarea lui Iulian Cristea am dominat jocul și am câștigat. E un sentiment aparte să bați FCSB, având în vedere rivalitatea echipe.

-Cum ai reacționat când ai văzut accidentarea lui Slavko Perovic?

Sincer, m-am speriat când am văzut că nu mai mișca, m-am dus să-i dau o mână de ajutor, am înțeles că acum e bine, totul e bine când se termină cu bine până la urmă.

-Ce v-a spus Uhrin după această victorie?

Domnul Uhrin ne-a felicitat pentru joc, pentru victorie, era foarte important și pentru noi să câștigăm. A fost o atmosferă senzațională, mă bucur că am și înscris la primul meu derby. Acum trebuie să jucăm în play-out și ne-am propus să câștigăm Cupa. Cu siguranță se poate, dacă ai bătut Steaua, normal că poți să câștigi și Cupa.

-Crezi că meritați să fiți în play-off?

E un regret mare pentru că pentru noi era un obiectiv important să jucăm în play-out, nu s-a putut, sunt sigur că la anul vom fi în play-off.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Dusan Uhrin i-a cucerit pe fanii dinamoviști. Ce-a făcut în fața suporterilor

-->
Previous VIDEO EXCLUSIV Dusan Uhrin i-a cucerit pe fanii dinamoviști. Ce-a făcut în fața suporterilor
Next Un fost acționar îl face praf pe MM Stoica: ”Cum e posibil?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *