INTERVIU Andrei Cristea mărturisește ce și-ar dori pentru Dinamo. Ce ar face dacă ar mai avea ofertă


Fostul atacant al lui Dinamo, Andrei Cristea, a rămas cu sufletul în Ștefan cel Mare, echipă pe care mărturisește că o urmărește și se bucură atunci când câștigă. El a acordat un interviu exclusiv pentru site-ul doardinamo.ro după ce a reușit să înscrie un gol foarte important luni seara împotriva FCSB.

-Ce înseamnă pentru tine golul înscris împotriva roș-albaștrilor care cu siguranță a bucurat și pe mulți dinamoviști?

Pentru mine înseamnă enorm golul cu Steaua, la fel ca și cel contra CFR-ului, care ne-a adus primul punct, , mă bucur pentru echipă, mă bucur pentru acești băieți minunați care muncesc zi de zi, pentru acest club și mai ales pentru suporteri.

-A fost o revanșă pentru tine?

Nu știu dacă poate fi numită revanșă, eu nu am nimic de demonstrat nimănui, eu sunt motivat să fac lucruri frumoase pentru mine, pentru cariera mea și ceea ce se întâmplă sus la campionat nici nu mă interesează. Eu întotdeauna am fost motivat să joc împotriva echipelor puternice ale campionatului, mi-au plăcut jocurile cu miză, cu spectatori, și cred eu că asta este bucuria cea mai mare în acest sport, ca atât suporterii, cât și fotbaliștii, să creeze spectacol.

-Totuși, i-ați cam supărat în iarnă pe dinamoviști pentru că i-ați lăsat în afara play-out-ului…

Da, vă dați seama, în fotbal există întotdeauna un nemulțumit, noi am jucat pentru noi, îmi pare rău pentru Dinamo pentru că este un club enorm și cred eu că anul viitor va reveni acolo unde-i este locul și mi-aș dori ca ei să se bată an de an pentru campionat.

-Cum ți se pare ceea ce se întâmplă la Dinamo?

La Dinamo uite că cu Bratu lucrurile au început să meargă bine. Este adevărat că este play-out, este cu totul altă competiție, dar eu îi urez multă baftă lui Bratu, mă bucur foarte mult pentru reușitele lor și sunt convins că anul viitor echipa cu o anumită investiție va reveni pentru că ei merită să fie acolo sus.

-Tu te-ai mai întoarce la Dinamo dacă ai avea o ofertă de la ei?

Nu pot să vorbesc despre acest lucru dar eu în Ștefan cel Mare m-am simțit extraordinar, am obținut un titlu de golgheter, am avut o echipă foarte bună, cu jucători de mare caracter și e clar că rămâne un club foarte important în cariera mea.

-->
Previous INTERVIU Palic: ”Este greu”. Ce va FACE de la vară
Next Și Dănuț Lupu părăsește ”haita”. Unde va lucra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *