INTERVIU Albin: ”Așa este corpul meu, mai mare”


Mijlocașul lui Dinamo, Juan Albin, explică de ce încă nu a reușit să se impună la Dinamo și evoluțiile sale nu au fost apreciate de fanii echipei din Ștefan cel Mare. El cere puțină răbdare deoarece muncește zilnic să ajungă la forma care l-a făcut cunoscut atât în România, cât și în campionatul spaniol.

-Juan, cum ești acum?

Acum mă simt mai bine, au fost trei luni de când nu jucasem, m-am pregătit bine în ultima perioadă și în scurt timp o să vedeți cea mai bună versiune a mea.

-Ești pregătit să joci 90 de minute?

Da, cred că da. Am lucrat foarte dur cu antrenorii și asta mă ajută. Și psihic mă simt pregătit să joc un meci întreg. Nu am nicio problemă.

-Cum te simți la Dinamo?

Sunt foarte fericit. Este un grup frumos, băieți tineri, cred că atunci când vom lega relații foarte bune de joc se vor vedea și rezultatele.

-Care este atmosfera acum în vestiar după înfrângerea de la Bilbao?

Nimănui nu-i place să piardă. Cred că am făcut o partidă bună aici, acasă, acolo nu am reușit să facem ceea ce Cosmin ne-a rugat. Athletic este o echipă foarte bună și trebuie să trecem peste acest moment și să ne concentrăm pe campionat.

-Este un avantaj pentru tine că antrenorul te cunoaște bine și îți știe valoarea?

Da, normal. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Petrolul și el știe ce pot să ofer. Știu că nu am reușit o partidă bună cu Viitorul, cu Bilbao am încercat să joc puțin mai bine, într-adevăr îmi este de foarte mare ajutor că el mă cunoaște.

-Ai avut ceva probleme să te acomodezi în România?

Sincer, da. Au fost opt ore în minus față de Mexic și fusul orar m-a dat peste cap și nu puteam să mă odihnesc. Deja sunt de trei săptămâni și am început să dorm mai bine.

-Cum crezi că va fi cu Gaz Metan Mediaș?

Ei nu au început bine sezonul dar evident că atunci când joacă împotriva noastră vor fi motivați. Așa că va fi dificil și va trebui să facem un spectacol frumos și să câștigăm ușor.

-Care e obiectivul vostru acum?

Să câștigăm campionatul dar și Cupa României.

-Ai avut de dat jos niște kilograme când ai venit aici?

Nu am fost gras. Eu așa am fost mereu. Asta este corpul meu, mai mare. Dacă nu m-am antrenat bine și nu am jucat atâta timp la Veracruz, e normal să nu fiu în formă.

„Sincer, n-am auzit despre ironiile celor de la FCSB. Dar știi ceva? Pur și simplu nu mă interesează ce spun ei. Niciodată nu i-am suportat, nu știu de ce. Imaginează-ți dacă aveam antipatia asta față de ei când eram la Petrolul ce simt acum…”

Citește și:

Dudea: ”Îi așteptăm să ne susțină din seara asta să fim campioni”

 

-->
Previous Golofca: ”Am plecat plângând de la Dinamo”
Next Dudea: ”Îi așteptăm să ne susțină din seara asta să fim campioni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *