INTERVIU Adrian Mutu: ”Este o chestiune de ore”


Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a venit astăzi la casele de bilete a stadionului din Ștefan cel Mare unde, după ce a vândut mai multe tichete la peluză, a acordat un interviu în care dă o veste uriașă fanilor – Cosmin Contra va semna prelungirea cu alb-roșii.

Sunteți pregătiți de derby?

Noi conducerea suntem pregătiți, sper și jucătorii să fie pentru că știm că ne așteaptă un meci foarte dificil și important în același timp, poate cel mai important din ultima vreme și sper să-l câștigăm.

E meciul sezonului?

E derby-ul al căruia i se știe importanța, dacă noi vom învinge ne vom duce la 2 puncte în spatele FCSB-ului, chiar dacă va fi foarte greu să luăm titlul pentru că nu va depinde de noi, important e să facem acest pas pentru că obiectivul nostru este locul 2.

Cu o victorie ce șanse aveți la titlu?

Eu zic că șansele sunt foarte mici pentru că nu va depinde de noi în ultimele două etape, important e să facem acest pas în cazul în care FCSB-ul sau Viitorul va face un pas greșit să putem câștiga titlul. Obiectivul nostru este locul 2 pentru că dacă eram puțin mai atenți puteam să luptăm liniștiți pentru titlu, în momentul acesta șansele sunt foarte mici.

Îți vine să crezi că după ce v-ați luptat să intrați în play-off acum sunteți în lupta pentru titlu?

Îmi vine să cred pentru că știu valoarea echipei, știu valoarea antrenorului, din păcate cu domnul Andone nu a putut să se exprime la nivelul cel mai înalt, poate ar fi trebuit să facem mai mult să nu ajungem în această situație, dar trecutul e trecut, vedeți că echipa cu Contra merge foarte bine, am pierdut doar un meci, ceea ce spune multe. Nu se aștepta nimeni ca Dinamo să fie o forță și dacă nu o vom dovedi anul asta cu siguranță la anul ne vom bate pentru titlu.

Când se va decide dacă Cosmin Contra va rămâne la Dinamo?

Zilele acestea. Este o chestiune de ore, suntem foarte aproape, acum așteptăm contractul să vină de la avocați și să fie semnate. Sperăm ca până la ora meciului să le putem semna. Dacă nu, în primele ore după.

Te-a deranjat faptul că steliștii cer control anti-doping?

Nu, să ceară, să-l facem. Îl facem noi și fără să-l ceară ei. Nu avem nimic de ascuns, nu avem niciun fel de problemă, e totul în regulă.

Ce credeți că va face Astra în celelalte meciuri?

Sunt doar speculații cu Astra. O să vedeți că vor da totul pe teren și vor încerca să câștige meciurile.

Citește și:

VIDEO Super-documentar emoționant PCH. Când se va difuza

-->
Previous VIDEO Super-documentar emoționant PCH. Când se va difuza
Next Ce a discutat astăzi Monica Iagăr cu suporterii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.