Înțelegere de taină între noii investitori și Șerdean


Dinamo are începând de luni oficial noi patroni. În continuare rămâne de văzut cum aceștia se vor ocupa de Dinamo, să sperăm că vor avea bani să susțină clubul care în continuare are probleme financiare. Varianta unei majorării de capital este greu de pus în practică.

Care sunt motivele? O înțelegere pe care Dorin Șerdean și Red&White au făcut-o în momentul în care noii acționari au preluat pachetul majoritar deținut de Lotus, scrie PROSPORT.RO.

Astfel, Nicolescu, Voicu și fostul președinte de la Dinamo au hotărât că, până în momentul în care cumpărătorul nu va achita întreaga sumă convenită vânzătorului, 500.000 euro, Red&White să nu poată face majorare de capital social. Conform informațiilor ProSport, suma pentru care noii investitori au preluat clubul va fi achitată în mai multe rate, în următorii trei ani, fără a fi stipulată de performanța sportivă.

În plus, în acest moment, capitalul social al SC Dinamo 1948 SA este imens, 41.000.000 lei, mult prea mare pentru a permite o nouă astfel de mișcare.

Contactat telefonic, Dorin Șerdean a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, administratorul Lotus, firmă care și-a păstrat un procent de 0,1183% în cadrul SC Dinamo 1948 SA a invocat clauza de confidențialitate: „Am spus și repet, există o clauză de confidențilitate semnată și nu o să comentez absolut nimic în legătură cu înțelegerea pe care am semnat-o cu Red&White”.

”Principiul nostru îl reprezintă transformarea tuturor sumelor în aport de capital social. Principiul rămâne neschimbat indiferent de timpul de implementare, ținând cont că ne aflăm într-o procedură complexă din punct de vedere juridic, în insolvență. Și Asociația Peluza Cătălin Hîldan împărtășește acest principiu și există chiar și o înțelegere în acest sens în care urmărim să avem același drum” a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

15 curiozități despre Delta Dunării

Previous Două obiective majore la Dinamo
Next Programul pentru play-off și play-out în Liga a 2-a

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *