Întăriri pentru meciul cu Craiova


Dinamo a reușit să o învingă etapa trecută pe Chindia Târgoviște, 2-0, iar „câinii” au prins curaj și speră să reușească o nouă victorie. Dusan Uhrin primește vești bune înainte de meciul contra de la U Craiova 1948 și se va putea baza de unul dintre oamenii de bază din actuala stagiune, proaspăt revenit după accidentare.

Mirko Ivanovski poate să fie asul din mânecă pentru Dinamo contra grupării pregătite de Nicolo Napoli. Din informațiile noastre, atacantul macedonean a revenit la antrenamente și ar putea să joace contra oltenilor.

„Mi-e dor de fotbal și mie, după o lună în afara terenului. Sper ca totul să fie bine la antrenamente în această săptămână și să pot juca câteva minute, sau mai multe, în meciul cu FCU Craiova. Vedem, trebuie să vorbesc și cu Mister (n.r. Dusan Uhrin Jr.).

Am contract valabil până la finalul lunii Iunie și, Doamne ajută să salvăm Dinamo! După vedem! Încă nu am vorbit cu nimeni din club, nu e timpul acuma, dar eu cred și sper dacă e totul bine la sfârșit să rămân la Dinamo. Vreau să rămân! Îmi place foarte mult aici la Dinamo!”, a spus Ivanovski, conform unui site dinamovist.

Pe lângă Ivanovski, Dinamo se va putea baza și pe Azankpo. Rămâne de văzut dacă va fi folosit.

Grație transferurilor de la Gaz Metan, Dinamo are nu mai puțin de 5 atacanți: Irobiso, Ivanovski, Morar, Celar și Azankpo. Acestora li s-ar mai putea adăuga și Măgureanu, Mihaiu și Torje.

Citește și:

Grădinaru: ”Putem direct, fără baraj”

Previous Dusan Uhrin a găsit liderul defensivei
Next Oltenii au prins frică de Dinamo: „Meci greu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *