Întâlnire între suporteri și jucători


-->
Conform FANATIK, fanii-acționari de la DDB Constanța vor avea o întâlnire cu Flavius Stoican și jucătorii, la centrul de agrement Lake View. locul unde jucătorii lui Dinamo se relaxează de opt ani în deplasări.

FANATIK l-a contactat pe Alain Modrea, patronul centrului de agrement din Constanța, Lake View. și unul dintre membrii marcanți ai DDB Constanța.

„Dinamo vine mereu aici la Lake View. Jucătorii sunt în fiecare dimineață înainte de meci să se relaxeze la un bilard, bowling sau un ping pong. Vara stau la terasă și beau un fresh. E relaxarea dinainte de meci, bineînțeles totul gratuit. Asta se întâmplă de foarte foarte mulți ani! Cred că sunt 8 ani de zile de când vin și vor fi și mâine înainte de meciul cu Farul.

Vom discuta cu Flavius Stoican și vom vedea cum se poate integra în programul echipei, pentru că aici se mai întâlnesc cu suporteri, mai stau de vorbă și împărtășesc impresii

„Oamenii își vor spune of-urile și păsurile, la fel și jucătorii. O să avem discuții în grup și individuale. Cu siguranță că s-a creat o stare de nesiguranță după episodul de la Mioveni. A fost o ieșire total nepotrivită și nelalocul ei, pe care marea majoritate a DDB a dezavuat-o. Sunt gesturi izolate pe care e foarte greu să le controlezi. Până la urmă a fost furia unui pom.”

Nu au voie pe stadion

„Noi vom sta de vorbă cu jucătorii și vom încerca să le insuflăm altceva. Dinamo e o stare de spirit și pentru carierele lor ar fi important să continue la Dinamo și să semneze cu Dinamo pentru cei care poartă negocieri.

Din păcate nu îi vom putea susține pe băieți de pe stadion, însă DDB Constanța se va strânge aici pentru a urmări meciul. Noi am luat măsuri speciale împotriva COVID și nu o să fie probleme. Toată lumea va purta mască și vom sta la 2 metri distanță. Dintre suporteri vor avea accesul doar cei vaccinați sau trecuți prin boală, pentru ca jucătorii să fie protejați”.

Mesaj DDB Constanța pentru toți jucătorii lui Dinamo

„Ei trebuie în primul rând să joace pentru ei. Sunt fotbaliști profesioniști și asta este meseria lor. Pe lângă asta trebuie să țină cont că au o masă imensă de susținători, nu doar cei 15.000 de membrii și dacă știu să folosească această forță, vor avea rezultate și randament mai bun.

Astfel, vor putea juca în campioante mai puternice, unde și câștigurile lor vor fi mai bune și practic își vor realiza obiectivele pe care le-au avut atunci când s-au apucat de fotbal. Însă trebuie să înțeleagă că pentru asta trebuie să depună sudoare și efort la Dinamo.

Repet, pentru ei în primul rând. Nu pentru suporteri! Puterea suporterilor trebuie să o folosească pozitiv, nu să fie în defavoarea lor”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK, Alain Modrea, unul dintre membrii marcanți ai DDB Constanța.

Citește și:

Schimbare în privința dozei booster, de la 6 la 4 luni. Când intră în vigoare decizia

Previous Alin Buleică aproape de Dinamo
Next Steliano Filip: "Efectiv nu mai pot psihic"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *