Întâlnire între Șerdean și Badea


-->
Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, RTZ&Partners, a confirmat că a avut o întâlnire cu Dorin Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al formației din ”Ștefan cel Mare” prin firma Lotus, deținută până de curând de spaniolul Pablo Cortacero.

Cei doi s-au văzut la Cluj, înaintea partidei tur din barajul de menținere/promovare în Liga 1, dintre Universitatea Cluj și Dinamo. O întâlnire cu ghinion, dacă privim scorul final al partidei: 2-0 pentru ”șepcile roșii”.

Răzvan Zăvăleanu a discutat cu Dorin Șerdean despre ”drumul” pe care trebuie să-l parcurgă Dinamo în continuare, însă valul de incertitudine continuă să planeze asupra clubului. Dorin Șerdean a recunoscut că încearcă să aducă un investitor potent financiar la club, însă lucrurile se vor complica serios dacă Dinamo va retrograda în Liga a 2-a.

„Da! M-am văzut cu domnul Șerdean, nu cred că este sau trebuie să fie vreun secret. A fost o discuție normală, în postura în care mă aflu, mă pot întâlni cu toți acționarii. Dânsul mi-a spus că încercă să găsească soluții pentru a atrage un partener care să învestească la Dinamo și, că e adevărat, o eventuală retrogradare ar complica acest demers. Domnul Șerdean speră să reușească acest lucru și, o spun și eu, ar fi foarte bine, toți vrem asta”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru PlaySport.ro.

„Noi tocmai i-am notificat pe acționari, în ideea că le solicităm să vină cu anumite sume de bani. Așteptăm răspunsul lor acum. Lotus, da. Da, evident că de nivelul milioanelor de euro. Potrivit echipei la care sunt acționari. Dacă nu vor veni, există remedii legale. Pentru că toți acționarii trebuie să înțeleagă că nu au doar drepturi, ci și obligații.

Când societății îi merge greu, e ca într-o căsătorie: la bine și rău până la moarte. Dacă nu își vor îndeplini datoriile de acționari, avem mijloacele legale la îndemână să suplinim această lipsă de reacție financiară. Evident că și fanii DDB-ului, dar la ei vorbim de sume de bani importante virate în club, în acest an. Cred că nici nu ar mai trebui să aducă astăzi. Sunt puțin înaintea tuturor, potrivit procentului. Păi, au introdus vreo 3 milioane de euro”, a precizat Răzvan Zăvăleanu, în direct, la DigiSport

Citește și:

Cât costă o noapte de cazare în casa de vacanță a Prințului Charles, din Covasna

Previous Un fost jucător iese la atac: „E foarte grav”
Next Dragomir: „Îl doare la pălărie pe Zăvăleanu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *