Întâlnire între Dușan Uhrin și Florin Prunea


-->
Florin Prunea și Dusan Uhrin au mai colaborat la Dinamo în sezonul 2019-2020. Aceștia se cunosc foarte bine, de aceea au rămas și în relații bune.

Prunea a declarat pentru ProSport că a vorbit deja cu cehul și urmează să se întâlnească zilele următoare cu el pentru a discuta despre situația echipei.

Prunea:„Crede că există un blocaj”

„Mi-a fost greu să îl conving pe domnul Negoiță să îl aducem pe Uhrin și a fost o alegere bună. Vorbesc cu el, zilele următoare o să ne vedem ca să discutăm. Este extrem de îngândurat și preocupat, stă la Săftica și caută soluții. Dinamo are nevoie de soluții și el e conștient. Înainte aveai Fabbrini, Puljic, Anton, aveam echipă de trosneală, te duceai și te băteai cu ei. Dusan crede că există un blocaj. Zicea că sunt atât de preocupați la antrenamement, dar la meciuri se blochează cu aceste greșeli personale.

El zice că o scoate, că o duce la capăt până la final, că e important că vine această pauză în care trebuie să fie atent la cum gestionează întoarcerea jucătorilor accidentați. Nu aș vrea să fiu în pielea lui. Să îi forțeze cu Sepsi, sau să îi bage după pauza competițională”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Ministrul Apărării despre stagiul militar

Previous Veste bună pentru Dinamo: „Suntem în grafic”
Next Avertisment de la Prunea: „Doamne ferește”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *