Întâlnire importantă mâine pentru viitorul lui Dinamo


După despărțirea, încă neoficială de Dario Bonetti, în presă s-a tot vehiculat numele lui Mircea Rednic ca viitor antrenor al dinamoviștilor. Zilele au trecut, dar acesta încă nu a fost adus la cârma echipei alb-roșie.

Conform GSP, Mircea Rednic se va întâlni mâine, 24 septembrie, cu Iuliu Mureșan, adminstratorul special al lui Dinamo, și cu Nicolae Badea, omul care conduce clubul din umbră.

Dinamo va fi condusă și astăzi, la disputa cu Ripensia Timișoara, din Cupa României, de interimarul Sorin Colceag. Oamenii din conducerea clubului fac eforturi pentru a-l convinge pe Mircea Rednic să preia Dinamo. Vineri urmează o nouă rundă de negocieri.

„Puriul” ar vrea să revină la Dinamo, dar nu în orice condiții. Antrenorul este dispus la negocieri, iar vineri va participa la o discuție în trei, alături de Iuliu Mureșan și de Nicolae Badea. Rednic și Badea s-au întâlnit și joia trecută, dar fără a ajunge la un consens.

Una dintre dorințele lui Rednic a fost să îl aducă alături, în organigrama clubului, și pe Ioan Andone. „Fălcosul” a refuzat însă oferta. Acesta vrea să rămână implicat în noul proiect de la Corvinul Hunedoara.

„Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.”, a declarat Mircea Rednic, în urmă cu două zile, pentru GSP.ro

Citește și:

Gabriela Firea, detalii despre legea propusă de PSD privind plafonarea prețurilor la energie: ”43% mai puțin”

-->
Previous Mutare genială la Dinamo
Next Mircea Rednic dorit și în Belgia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.