Întâlnire importantă astăzi pentru Dinamo


Omul de afaceri Mohammad Murad se întâlnește în cursul zilei de joi cu oficialii lui Dinamo pentru a discuta preluarea formației din Șos. Ștefan cel Mare.

Dinamo a reușit să înceapă sezonul în Liga 2 și chiar a făcut mai multe transferuri, ultimii doi veniți, Lamine Ghezali și Quentin Bena, fiind prezentați de administratorul special Vlad Iacob chiar a doua zi după înfrângerea cu Oțelul Galați, 1-3. Cu toate acestea, conducerea formației din Șos. Ștefan cel Mare caută în continuare oameni cu posibilități financiare care să se implice la club, deoarece în acest moment principalele surse de finanțare sunt sponsorul principal 888 și suporterii din Programul DDB.

Cel mai vehiculat nume din ultima perioadă a fost cel al lui Mohammad Murad, cel care și-a manifestat, la nivel teoretic, intențiile de a-i prelua pe „câini”. ProSport a aflat că în cursul zilei de joi, începând cu ora 17:00, va avea loc întâlnirea decisivă dintre omul de afaceri de origine libaneză și oficialii lui Dinamo, în cadrul căreia se va discuta posibila implicare a acestuia.

Citește și:

Polițele RCA se ieftinesc din 10 septembrie: ”Se schimbă regulile de vânzare”

Previous Dorin Iacob: „Demersuri foarte-foarte avansate”
Next Informații importante transmise de Iacob

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *