Întâlnire decisivă marți pentru venirea lui Răducioiu


A trecut o lună de zile de când Mircea Rednic a anunțat că și-l dorește pe Florin Răducioiu.

FANATIK anunță în aceasta seară că acesta a bătut palma cu Dinamo și urmează să fie prezentat zilele următoare. Înainte de asta, va avea însă o discuție decisivă cu Nicolae Badea și cu Iuliu Mureșan. Atunci vor fi puse la punct ultimele detalii ale viitoarei colaborări, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc în cursul săptămânii viitoare.

Răducioiu va parafa o înțelegere cu Dinamo care-i va aduce un venit lunar de 1.500 de euro până la finalul acestui sezon. Începând din ediția viitoare a campionatului, salariul va crește la 2.500 de euro lunar.

Fostul mare atacant al lui Dinamo și al Naționalei este în continuare foarte aproape de a semna cu Dinamo, dar încă mai așteaptă ca totul să fie pus la punct. FANATIK a aflat că fostul internațional va avea marți o întâlnire decisivă cu Nicolae Badea, omul care a ajutat-o pe Dinamo să supraviețuiască în ultima perioadă.

În principiu, toate detaliile sunt puse la punct și sunt șanse foarte mari ca Răducioiu să își înceapă noul job imediat după.

Citește și:

Celebrul Sting revine în România. Unde și când va avea concert

-->
Previous Rednic și jucătorii i-au plătit salariul unui oficial
Next Semnal de alarmă: „E o mocirlă! Ce investitor să vină?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *