Întălnire de ultima oră la Dinamo


Luni, suporterii dinamoviști care s-au implicat în achiziționarea acțiunilor clubului prin intermediul platformei de investiții SeedBlink au avut o ședință online în care au interacționat cu acționarii majoritari de la Dinamo, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Acești doi afaceriști au preluat conducerea clubului la începutul anului prin intermediul companiei Red&White.

La jumătatea lunii trecute, Dinamo a pus în vânzare acțiuni destinate suporterilor prin intermediul platformei de investiții SeedBlink, fiecare acțiune având o valoare de 1.172,08 euro.

La două săptămâni de la acea inițiativă, 16 dintre suporterii care și-au investit proprii bani în clubul lor preferat au fost invitați să participe la un webinar în care au putut dialoga cu acționarii majoritari. În cadrul acestei întâlniri online au fost discutate mai multe subiecte de actualitate.

Întâlnirea online a avut loc cu scopul de a clarifica aspectele legate de funcționalitatea campaniei de crowdfunding inițiate de R&W și de a evita orice nelămuriri. În cadrul acestei întâlniri s-au discutat și proiectul și planul de afaceri al noii metode de finanțare, care își propune să revoluționeze Dinamo în decursul câtorva ani.

Cei 16 fani care au participat la webinar au primit informații actualizate despre situația curentă a clubului Dinamo, care se pregătește să revină în Superligă după un an petrecut în „infernul” Ligii 2. Membri ai DDB Ialomița au relatat pentru Radio Dinamo despre subiectele discutate în cadrul întâlnirii de ieri.

Este important de menționat că fanii-acționari care au participat la campania de crowdfunding au adus o sumă semnificativă în club, deși departe de obiectivele propuse. Potrivit ProSport, până la data de 30 iunie s-au strâns aproximativ 100.000 de euro.

7 informații proaspete de la Dinamo, desprinse din întâlnirea de luni

1. Săptămâna viitoare, cel târziu, se va rezolva cu interdicția la transferuri și noile achiziții vor fi înregistrate la LPF.

2. Eventualele majorări de capital nu vor afecta acțiunile cumpărate de suporteri.

3. Căutările pentru postul de director de marketing continuă, după plecarea lui Dan Giuraniuc. Nu s-a găsit până acum un înlocuitor.

4. Sponsorul principal de pe tricourile lui Dinamo va fi una dintre agențiile de pariuri cunoscute din Superligă. Vor fi, de asemenea, și mai mulți sponsori secundari.

5. Pentru jucătorii aduși, directorul sportiv Gabriel Glăvan se consultă 100% cu antrenorul Ovidiu Burcă.

6. Bugetul pentru sezonul 2023/2024 va fi între 5 și 7,5 milioane de euro.

7. Până acum, acționarii Red&White au adus 2,4 milioane de euro în club. Într-o săptămână, maximum două, vor mai „pompa” un milion de euro.

Citește și:

Nicușor Dan, despre cele 600 de blocuri din București care nu au apă caldă: „Dacă ai ghinion”

Previous Dinamo pregătește cel de-al șaselea transfer
Next Poveste incredibilă cu Hakim Abdallah

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *