Întâlnire de gradul 0 astăzi la Dinamo. Simona Halep, la meci


Zi mare pentru sportul românesc! Dinamo are ocazia să se califice mai departe în optimile de finală al Ligii Campionilor la handbal Meciul retur dintre ”dulăi” şi Sporting se reia de la scorul de 31-32. Ambele formaţii trag însă mari speranţe că se vor califica mai departe, iar statistica le ajută în acest sens.

Campioana României nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în Europa în acest sezon. De partea cealaltă, portughezii au câştigat patru din cele cinci partide susţinute în deplasare, iar eşecul cu Silkeborg a fost la limită, 28-29.

Toţi jucătorii din Ştefan cel Mare sunt apţi, iar dacă se vor califica în optimile de finală, pentru fiecare în parte ar reprezenta o premieră. Niciun component al echipei nu a ajuns la acest nivel în Liga Campionilor.

Meciul va avea și o întâlnire specială. Mircea Lucescu și Mircea Rednic se vor revedea față în față după ce au purtat toată iarna un conflict în mass-media. De asemenea, lotul lui Dinamo va fi prezent la meci. Și nu numai, Florin Răducioiu, Claudiu Vaişcovici şi Simona Halep au confirmat că vor fi în tribune la ora jocului, anunță prosport.ro.

Citeşte şi:

Ziua lui Montini. Lucruri neștiute despre golgheterul lui Dinamo

-->
Previous Ziua lui Montini. Lucruri neștiute despre golgheterul lui Dinamo
Next Dinamo l-a făcut MARE. Jucătorul dorit de Rednic, pe val în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *